Za edukaciju i omasovljenje sporta
0
Emir Delić na čelu Asocijacije sportskih novinara FBiH
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovaj Emir Delic ne zna recenice sastaviti, a ko fol predsjednik...
Ovo je sramota za bosnu i hercegovinu ovo pokazuje u kakvom drustvu zivimo, nemam rijeci nemogu vjerovati zatecen sam sasvimn slucajno sam ga vidio u ista da se imenuje covjek koji se citavo vrijeme udvaro mafiji u savezu niste valjda zaboravili onu sliku gdje pije viski s munibom, nemogu vjerovati zatecen sam ovom informacijom.Naime sjecam se utakmice sa turskom 2008god u Istanbulu gdje doticni novinar i munib zajedno su otisli u bordel i kasnije su se vratili zajedno sam ih vidio u hotelu s nekim rospijama gadi mi se sve ovo uzas, mi smo ti dno dna jad i cemer.....
zaista, tesko je naci vise polupismenih, profesionalno nedoraslih i priucenih tzv \"novinara\" na jednom mjestu nego u ovom tekstu, pardon Asocijaciji :-))))
da nije Red Bull uletio love za reklamu nikad ovi nista nebi oformili, ovako su zato bar dobili para od reklame
nemoze nista bez s.sinanovica uvijek on sebi nadje mjesto on je taj koji svojim teksstovima pravi sukobe u reprezentaciji a vugdalic je pravi komicar imaju njegovi smjesni prijenosi i na yutube,stvarno jad i cemer da pojedini koji neznaju sastaviti recenice imaju mjesto za predsjednika
Asocijacija je prava stvar, nek se ljudi organizuju kako treba. Emire Deliću samo naprijed, ne obaziri se na komentare raznih kompleksaša... Oni koji znaju ko je ko u bh. sportskom novinarstvu, znaju jako dobro kakav si novinar - odličan.
Ovaj je prvak u mucanju.
hahahahahahahahahahaaaaaa za kojeg glavesinu i koji klub ce navlaciti da mi je znati???? zato su i osnovani Delic je vezalj!
jad i cemer
ja sam Marjan za ove \"doajene\"sportskog novinarstva
Ser.em se na državu u kojoj je ovako mutav lik predsjednik ičega!
Cim izađe clanak odmah bolesnici lijece svoje zivotne frustracije!!!! Daj ohanite malo pustite ljude da rade i zive svoj zivot!!!
novinar :)
Deliću majstore de u udruženje novinara jutranjeg progama!
svašta.
ne mozes da vjerujes, lik ne zna pricat, jos kad se u jutarnjem nasmije i baci onaj teleci pogled u kameru, dan mi se smuci istog trena.... STRASNO... jos je sigurno iz gorazda! :)) (nemam nista protiv razdego, al samo kazem..posto su masa ovakvih likova koji se guraju svuda, iz razdeGo)