Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebbo mi konj maater
admiineee, nakrkachim ti se sestre a ti svoje matere pa cemo se onda zamjenit. jel valja jarane? yeebo ti pas maater u paksu koja si ti ljiga od covjeka. ako vec skidas komentare onda budi do kraja dosljedan i skidaj sve koji vrijedjaju. uostalom, moj je komentar bio upucen maldoj dami sa slike koji bi ona sama da ga je procitala shvatila kao kompliment. jos jednom, yeebo ti konj marke dorat svu familiju smmrdlljivu
muje i sport :))))))))))))))))))) \'Super Bowl\' islamskog svijeta Iran - BiH u sjedecoj odbojci. hanume u transu! nema trcanja pocasnog kruga nakon zavrsetka utakmice. bule pale baklje i k\'o u transu sire ruke. alah sretan.
ako ce ti bit mama tamo idemo svi na Sketch
Aj ba ne kenjajte papani, svi jebaci... Super turnir, super raja,muzika, super nagrade... uglavnom vise ovakvih stvari treba ovom gradu. Slj. godine svi mars na Sketch !!!
Bas smo svi jedva cekali da se nagledamo zena sa ovog dogadjaja... Nigdje veze... Ko uposte odobrava postavljanje fotografija na portalu? Ocigledno niko... Pa nije ovo portal mjesne zajednice....
sjedeca odbojka
Ja sam ove i vec vase stare!
Svaka čast, odlican događaj!
ja bi njih i tvoju staru ok? :-(
Ja bi ove bez abdesta.
zasto nam brisu komentare ovi smrdljivci sa sa-x? ne daju nam da ye.b.emo ove ckepi sa slika :-(