Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A DJE NA OLIMPIJADI AMEL NAŠ? POLITICKO LICE TAKODJER
Amel glavni u svom selu...
mozes djecu udarati po Trebinju :D
osvojio na evropskom prvenstvu. regularno evropsko prvenstvo.. to sto ga je zapo u prvoj rundi visocije rangiran borac i pobijedio ga to je nesto drugo... najbolje da obuces kimono zategnes pojas pa ti odradis bolji poso u Riu za 4 godine ;)
Moj sentiment je isti kao 95% komentara napisanih, gdje je on bio u Londonu?
Samo mi nije jasno na kojem to evropskom prvenstvu je on osvajo medalje ? Sve mi se čini da je on to nešto ko i onaj Mensur Peljto osvajo, po nekim alternativnim i underground savezima :) !? Nemoguće da evropski prvak bude tako loš na OI !?
Evropski prvak u Trebinju!!! hahahahaha u Londonu nije izdrzao 40 sekundi, koja vijest medalja u Trebinju hahahahahah. Pa ima li ovaj covjek obraza da se pojavi u medijima nakon Londona bar 1 godinu?? Dobro nije zabranio klixu da se i ovaj calanak komentarise, kao sto se nijedan clanak o njegovom ¨uspjehu¨ u Londonu nije mogao komentarisati. Stvarno ne razumijem, kako je mogao izgubiti 1. mec na OI, a samo nakon 1. mesjec briljirati?????? E Amele i kliksovi novinarcici ne zaboravlja se Llondon tek tako, ne mogu se oci narodu zamazati ni osvojenom medaljom u Trebinju:))))
on se pokazao u Londonu
klasika,uvijek neke medalje na nekim turnircicima a kad dodje glavni najveci olimpijski turnir nidje nas
J.b.i se i ti i tvoja u.s.r.a.n.a medalja iz Trebinja! Sto nisi donio kakvu medalju iz Londona, \"Evropski Sampionu\"...
ZABORAVIH CESTITATI MOMKU
Pogledajte kako najlakše zarađivati na kladionici. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Samo ću vam reći da je prosječna mjesečna zarada 7000 kuna a prosječna kvota po jednom listiću 1,80. Ostalo pročitajte na blogu. Dajem vam i 22 sistema potpuno besplatno uz glavni. Igrate na vlastitu odgovornost, i ako vam nije preskupo možete se priključiti. Minus nas svakako može zaskočiti. Nijedan sistem nije sto posto dobitan ako ne pogađate i nitko vam ne može obećati siguran profit ako je pošten. Ne padajte na tuđe riječi da ćete lako zaraditi bez rizika. Tako da ako pođe po zlu, imate pravo na besplatni mjesec i popravak situacije. WWW . ORGAN . BLOGER . HR