Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dvostrukom amputircu\" ko vam je smislio ovu slozenicu pecenicu
e tom kolegi mu reta.rdiranom deb.ilu sad treba noge odbiti...garant je neki Fazlijin rodjak
Trebalo bi frajera kontaktirati. Ako zna plivati, ponuditi mu ucesce u repki sjedeceg vaterpola.
Pretuzno, sto se mene tice, ko da si pobjedio
Daj ba zaposli se u klixu ovi su očajni mislim sportska redakcija
http://www.mercurynews.com/breaking-news/ci_21271799/oscar-pistorius-denied-relay-run-at-olympics Da čitate vijesti u svijetu kao što NE ČITATE vidjeli bi da su južnoafrikanci vraćeni u finale nakon uložene žalbe. Pistorius že trčati u finalu 4x400m u stazi 9.
@sasa za njih to neće biti problem, oni ionako bježe na traktorima...
Dat ce Bog da ovi nasi s vlasti budu dvostruki amputirci bez proteza kad krenu bjezat od raje kad ih budemo tjerali samo polako.... Ov je za zlatka, damira lidiju i ostale partijske vozdve i omladince sdp-ove
Nek potpise za Sarajevo ko Bolt za ManUtd
@blup Kao dvostrukom olimpijcu recimo ha ha ovi sa klixa nisu humani
Prvi put kad je trčao i ispunio za finale,aščare su mu namjestili da ne prođe.