Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko najuspjesnija reprezentacija koju imamo. Bravo momci
jedina naša reprezentacija koja daje 100%odsebe bez ikvih kalkulacija bravo momci
samo Hrvatske športaše dočekujem,ne pada mi na pamet ove jade :)
samo Hrvatske športaše dočekujem,ne pada mi na pamet ove jade :)
svaka cast momci.
KOJI BI TO BIO GEST PREMA DOMOVINI KAD BI SE I LAKTASENKO SA ZELJKICOM POJAVIO NA DOCEKU.Pola bi pederacije u nedelju izaslo na referendum
onaj ko voli BiH taj im se i raduje i ti ce ih i docekati.
DA JE U TUZLI CEKALO BI BAREM 15.000 LJUDI, ALI NE MORA SVE U SARAJEVO... NEKA, ZATO CE BITI 2 COVJEKA SA NOVINARIMA
Ne mogu da vjerujem...Otvorih klix i ne ugledah ni bakira ni dodika a niti rijeci o referendumu...Joj ljepote...daBogda vazda vako bilo
@alibaba Pa nemoj ih napominjati ziv bio sad ce nesto da izbace
Momci od nas i od države zaslužuju puno više od skromnog dočeka na aerodromu. Momci čestitke i hairli povratak u domovinu!
Tanko Bosnje u sportu. Nacija od 2 miliona poput Slovenaca, a losiji rezultati od CG koja jedva da moze skupiti 500k. Ovim momcima u sjedecoj odbojci svaka cast. Dosledni su na svim velikim takmicenjima, dosta su i osvojili koliko vidim.
@BosanskiiSiin Sport je. Cak nije ni beznacajan. Pokusaj ti pa ces vidjeti.
@BosanskiiSiin Konj te napravio. Šta je nego sport?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)