Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPUNICEMO VAS KO SIPTAR KORNET,POCEPACEMO VAS KO SVINJA MASTAN DZAK!STA JE BILO LETOS?2:0 NA KOSEVU!!!!!!!!!!!NASI IGRACI IGRAJU PO EVROPSKIM LIGAMA A VASI?NI MAKEDONCE NE MOZETE DA POBEDITE!!!!
dej ba djeco koji vam je kurac? ´92. je bila prije 12 godina. kakvi su vam to komentari "cetnici" itd. s takvim razmisljanjem nece bosna nikad u evropu, nije ni cudo sto pobjedjuju nacionalne stranke kad imamo toliko primitivaca u BiH. do juce niste znali sta je digitron a danas silu prosipate na netu, seljacine.
sve je sreca
Bosanskih pravoslavaca...i bosanskih katolika. Kurac su oni Srbi ili Hrvati. Ako hoce to da budu,, neka idu tamo. Kakvi ba Hrvati i Srbi u BiH? Jedino sto imaju zajednicko sa susjedima to im je vjera. Nigdje na svijetu se to ne pripaja nekoj nacionalnosti !! Oni su Bosanci ... te i te vjere. Ako hoce da budu nacionalnost susjeda......PA NEKA I IDU TAMO! Neka igraju za njih. Koji ce kurac u mojoj drzavi ??
samo da cetnike pobjedimo pa nek nama prestaju fudbal igrati jugo jugo ko te jebe moze bosna i brez tebe
Milosevica ima bosanskih Hrvata isto koliko i bosaskih Srba! samo za informaciju
Samo Srbende da pobjedimo. Pa makar i izgubili od Luksemburga
bitno je tući srbende, od ostalih možemo gubiti i 100:0
simo napusi mi se kurca
Nisu bas nesto previse dobri ali su NASI HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO NAPRIJED PLAVI BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA. BOSNA. BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA, BOSNA ... KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU
E, otkud ta glupost da će Milošević igrati za BiH? Pa čovjek je za SCG odigrao 80 utakmica. Sve i da može, nije toliki konj.
e bi bila furka da srbiji zabije gol milosevic, pa da vidim onda vas nacionaliste glupe bosna u srcu
Naprijed Nasi!!!!!!!!!!!
DAJ RAJA NEMOJ DA SE DABA PREPIRETE I VRIJEDATE OKO TOGA KO TREBA DA DOBIJE POZIV A KO NE KADA U SVEMU TOME ZADNJU RIJEC IMA BAKA toliko od mene
komentar