Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi ronaldinjo radio s klikerom sestopercem
ovo može i moja baba
drago mi je da sam se uvjerio da cjeli svjet mrzi is/la,i musl/lanem .. NEVJEROVATNO je kako ih mrze u holanidji i svedskoj koji sam posjetio nedavno
@ gogi, potpisujem. Ko nije gledo Svjetsko 1986 u Meksiku, tome je bolje da neprica o Maradoni.
izgleda lako ali nije...znaju li ovi junaci sto pisu ovakve komente,,ko je bio dijego maradona..pa takvog igraca unazad 30 godine nije bilo na planeti...u najmanju ruku je kao messi igrao s tim sto je sa repkom svetsko prvenstvo osvojio...malo postovanja prema ovakvoj velicini kakav je maradona...imam 34 godine ja nisam od kad pamtim za sebe gledao i divio se boljem igracu na planetti...kao klinac u polju kad igras lopte dadnes gol ,vices dijego armando maradona..nema dalje...najbolji fudbaler u zadnjih 30 i kusur godina.
njesra
Svi vi pametnjakovići šupljih glava probajte ovo uraditi sa samo tri ponavljanja, pa ćete se jako iznenaditi.
Ovo Kusta sve radi kao i Maradona, ali pimpla sa skijama ,a ne nogama...
kad budes to mogao uraditi sa ping pong lopticom kao sto ja mogu, javi se !
narkomancino , kad ces preci na pravoslavlje i kako ces se prekrstiti ( evo prijedlog zovi se Nićifor Maradona). tri prijatelja , sva trojica na slovo \"N\" (nemanja, novak i nićifor). Mislim da ti ni majka nebi dala bolji prijedlog !
pa ovo svaki balavac zna
Eeeee djeco draga,nemate pojma http://www.youtube.com/watch?v=y9NUqCJs9Jg
jao kako barata sa lopticom, majstor nema sta !
pravi si papan samo na zensko i djecu smijes dignuti ruku znas da bi ti musko slomilo ruku i takvu ti je slomljenu zabilo u pakas
otresem ti staru
i ovakav debeo i bi sam pobijedio cijeli nacionalni tim bih zajedno sa dzekom i asmirom na celu
Vnago debelo