Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma super, srpski, hrvatski I "ZAJEDNICKI" savez.. koje su bosnje budale!!! Pa kad je vec nacionalno podjeljeno sto nemamo Bosnjacki Sahovski savez, pa nek sve ide u P.M>
jbt. imate 3 saveza za sah? pa ja ne mogu da vjerujem cuj ne zanima ih politika a imaju 3 savza za igru koju moze svako da igra i gdje ne treba nikakvo ulaganje i onda kaze drzava ne da ni marke pa ne bi vam je ni ja dao. neka mi neko objasni zasto trebaju 3 saveza za ovakvo nesto?
Otkud ti to da ne treba nikakvo ulaganje. Ne treba ti ako ćeš igrat s komšijom isto kao što ti ne treba neko ulaganje da odigraš komšijom fudbala u dvorištu ali za profesionalno igranje šaha itekako treba ulaganja ako se želi nešto postić.
mjeris sah i fudbal? normalno je da za profesionalnu nogometnu utakicu ti treba stadion od nekoliko miliona km treba ti oprema popratno osoblje itd.. ali fudbal sam sebe otplacuje sa gledateljima i sponzorima. a sah je sah napreduj u sahu ko ti brani imas sahovskih klubova po gradu koliko god hoces imas drzavno prvenstvo itd... i za to treba 3 saveza napraviti? mislim kazu nije im stalo do politike a imaju je*ena tri saveza od kojih svako uzima svoj kolac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka ste se vi uhljebili u 3 saveza, sa živinom ćete zaraditi pravo
Bolje ti je Gari da si nastavio boriti se protiv Putina, nego sto si se uhvatio u kostac sa nasa TRI SAVEZA. Mi smo veca "mraka" od Putina :)
Ja bih se malo zapitao ko je ovaj Sead Demirovic. Nije odigrao rejtingovanu partiju u zadnjih 15 godina, a sam je pregurao 60. Ne znam koliko se na toj funkciji moze uhljebiti, ali da nema nesto iz toga vjerovatno tu funkciju ne bi ni obavljao. Meni je nepoznat, ali su mi dinekle pozati problemi sa kojim se susrece reprezentacija BiH. Niko da posteno objasni zasto su dva puta izvarali Ivana Sokolova i sad je definitivno izgubljen. Predrag Nikolic vrlo rijetko igra za reprezentaciju. Naveo sam njih dvojicu a bilo je problema i sa Kurajicom i sa Dizdarevicem. Koliko su dugo cekali honorar za ucesca. Ljudi su profesionalci, a honorari su im vise nego skromni. A sta je savez ucinio, samo se obracaju kojekakvim vladama, sto je sjevernije i zapadnije nezamislivo. A ako grijesim neka Demirovic kaze koliko je novca obezbijedio savezu obavljajuci tu funkciju. Jos zalosnije, neka kaze kad je posljednji put igrano pojedinacno prvenstvo BiH. Ako je suditi po reprezentaciji BiH, onda
Halo iima li iko da mi pojasni koji prostor pokriva federacija a koji herceg bosna i gdje se ona nalazi.Nije da nisam, več sam potpuno zbunjen čuj "herceg bosna""??????
CUJ HERCEG BOSNA, PA I BUDALA ZNA DA JE HERCEGOVINA SAMO GEOGRAFSKO OBILJEZJE
Kao i Bosna.
bošnjačka posla najgora kvazi nacija na dunjaluku hvala ti samilosni i velikodušni dragi Allahu što sam Hrvat islamske vjeroispovijesti da sam mošnjak ubio bi se kmeee kmeeeeeeee kmeeek kmeeeeeee
Kod nas je sve prljavo i pokvareno pa makar se radilo i o Šahovskom savezu :(
Kako je bio miran i sunčan dan u Sarajevu, kada je Kasparov došao, granate su prestale da padaju a djeca su izašla iz skloništa na ulicu da se igraju.
Dolazi RUS Boris Korniko, tubavo je to malehno al sine coek pliva "naci za njim" idu krokodili i pirane al ne mogu ga stici...
Na klixu bi bolje bilo da ukinu komentare. Na pola clanaka se ne moze komentarisati. Jedini razlog sto citam klix su komentari. Ukinite onda na svim clancima pa da ne dolazim dzaba.
Za sve prigovore trebaš se obratiti centrali sdp-a. Ukidanje već započetih komentara je po naredbi CK ako nisu u skladu sa programskim ciljevima oligarhije.
Nakon desetina komentara prognozera Majstorovića pokopaše.
Ma platili Rusi više od Kasparova.Budi pošten pa priznaj.
tako ti je moj gari takve su bošnje zaborave brzo dobre
Ti si samo jedan mali umobolni dječak.
Jedini razlog sto je Iljumzinov predsjednik je sto kupuje glasove mali i slabi feredacija, sve jake evropske federeacije (osim ruske koja je Putniva igracka) su protiv njega. Inace par trivijalni informacija- Iljamzinov je bio (Putin ga smjeno ali mu je dao predsjednistvo sahovske federacije kao utjesnu nagradu) predjednik jedine budisticke republike u Evropi (Kalmikija) i tvrdi da je bio "kidnapovan" od strane vanzemaljaca. Kasparov je puno bolji materijal za predsjednika FIDE, covjeku je stalo do saha i ima muda za reci ne Putinu...
E moj Demirovicu, bolje je biti i diktator nego srpski dupelizac kao ti!