Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo care. Tako se vesla. Do zadnjeg zaveslaja.!!!
evropskabosna Koliko je Hrvata iz Hrvatske u zadnjih 10 godina odselilo u Njemačku, Austriju, Dansku, Švedsku..? Toliko o nekom tamnom vilajetu. Evropska unija počinje od Slovenije a Hrvatskoj su članstvom zamazali oči jer su za ostatak Evrope obični kurton Njemačke i Austrije. Jebbo vas vise vasa obala i Jadran. Sad ce jos malo kraj sezone, bice plakanja.
Klix brise normalne komentare a ostavlja ove huskacke? ?? NESTO CUDNO ZAR NE?
Polovici ovih što komentarišu nisam guzio staru.
eto u hrvatskoj nista neces pokopit
evropskabosna mislili smo da ces se radovati osvojenooj medalji a ne da pominjesh neki Vilajet. Ali evo ti kako to izgleda ,Građani Bosne i Hercegovine u bankama imaju oko 3,3 milijardi KM više na računima nego što su pozajmili od banaka na ime kredita. Tako su, po podacima Centralne banke BiH, građani BiH na kraju prošle godine 2020 imali ukupno 13,24 milijardi KM depozita, što je rast od čak 1,1 milijardi KM za samo godinu dana 😎
J V M svima!!!
Olimpijske igre su sra.e, Japan razbije viceprvaka Evrope Francusku sa 4:1.
Bosnje-mosnje su najveci bogalji,invalidi.....niste sposobni za zivot a kamoli za sporta
zato uzimamo zlato uvijek u sjedecnoj odbojci. KAd ste vi uzeli sta tu ?
Sad mu se prebrojava porodičnoz stanlo do 396 koljena ne bil ko bio iz bih da se malo vesele ..
Sto? Zar to nisu cinjenice? Tek drugo koljeno ako vec te zanima!
Čestitke našim zapadnim susjedima na osvojenim medaljama.
Hrvati beru medalje ko crnjo pamuk 😂
ko bosnjo sadaku
Frtutma u TOkiju, nego sta, em guzva genralna, em buka, em covjek na covjeku...