Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji si ti de.gen, cuj covjek je bjelac, pa normalno da je bjelac ne mozemo svi biti cigani ko ti, hrvati su bjelci znas, a ti si ocigledno crn ko cigan i valjda se ponosis time, samo naprijed mali cigo, idi prosi na semaforu, mozda doguras do UFC-a haha
Au da ga hoce Mocni Mo zakaciti ovim jednim kroseom.
http://www.youtube.com/watch?v=vpXDqUuSHjk ak\' ga zveknem...
@FAKAT NISKO fakat si glup ili ne informisan! vjerovatno si neki sudija iz UFC-a pa se tako razumjes? ili neki bijelac koji bi da mu mirko gurne prst u oko ili u guzicu?!!!
Ovo me podsjeti na \"pobjedu\" tzv Cro Cop-a, hinje koja je covjeku zabila prst u oko i ispala \" zafrkana\". Fakat nisko..i fakat bi bilo dobro da mu posalju nekog fakad zafrkanog fightera...pa jestel ga vidili majke vam...nabacio ono slao sa svih strana, bijel ko sir...ko neki ruski seljacic u poluprofesionalnoj kategoriji...i on lafo zafrkan...sve mi to smrdi na \" hej, ja sam bijelac, dajte da vam lizem d.... ja cu izac na ring a vi mi nastelite da pobjedjujem sve ove tamnije rase da bi isalo kako su \"blijedokozi\" fakat superiornija rasa....Znam ja \"blijedokoze\" sa zapada...ima tu rasista na izvoz...vjerujte..a posto one nekako djeluje ko uvlacig.z, idelana je za \"predstavnika\" bijele rase po standardima onih rasisticki orijentisanih zapadnjaka.... Eto, samo obratite paznju na njegove protivnike..gdje su tu bijelci?
podpisujem predhodna dva komentara! uvjek seru neki ljudi koji uopste ne prate niti imaju pojma o UFC .
to vi samo da nesto naskrabate, ovaj tip je jedan od najboljih boraca u ultimate fight-u.
Haj ne kakite. Prvo provjerite, pa pametujte. Mighty Mo je odlican borac...
Pa dobro do kada ce ovom \"strasnom\" Cro Copu dovoditi neke borce koji nemaju pojma u MMA. Ako je vec toliko uvjeren u sebe, sto mu ne daju jednog Velasqueza, Mirra, Lesnara ili bilo kojeg Amerikanca sto nesto vrijedi u UFC-u. Vjerovatno zato sto bi ga unistio... kao i Gonzaga i Congo. Mirku je vrijeme da se povuce i da zivi od stare slave.
jao protivnika,metar i zilet,120kg,nogu ne moze da digne ni 1 m visoko.a ne vjerujem da i u parteru nesto zna.penzionisani k1 borac,smece,takvim nije mjesto u ufc