Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda nasa. Ponosni smo sto te imamo.
Gledam boks još od Alija - ja prljavijeg boksera od onog Sera Serimana vidio nisam. Adnane sretno ti u svemu Legendo naša!
moj ado,gdje amra dodje,tu hajra nema...
Nisam sudija ,al sam vidio da si dobio vece batine od njega...
Ado, svaka čast na svemu što si postigao... bez obzira na sve dokazao si bezbroj puta da si Bosanac do koske... ALI gledao sam tvoj meč i kockati se sa sudijama i čekati da pobjediš na poene u neizvjenom meču ne priliči šampionu... grešku si uvidjeo i sam vidim, trebao si ga dokralčiti ali nisi... kalkulišeš kao da boxaš subota-srijeda a ne jednom u max4-5 mjeseci, profesionalno... ti si bio na vrhu i uvijek je mentorima zaniljivije svježe meso nego ono koje su već imali i ako hoćeš da se vratiš moraćeš da se biješ 2x više i jače nego prvi put kad si se uzdizao ili ćeš kao i Holifild, a svi znamo do kada i šta je on boxao a ti to naš Zmaju ne zaslužuješ...mi nismo Ameri.
Oj likova...pa čojk lijepo reko' da nema nikakvih pritužbi protiv protivnika nego protiv njegove ekipe, ccc
Svabe se uvijek nesto vade!
zbog onakvog njegovog prljavog boksanja si ga trebo prebit na mrtvo ime
SVAKA CAST LEGENDO NASA NEMA VEZE DALI DOBIO ILI IZGUBIO MEC UVIJEK SMO UZ TEBE ADNANE VOLI TE CIJELA KRAJINA ... a ovi sto pisu negativne komentare to su TRAKTORISTI,SVRBI koje ceka ista sudbina ko i na nasem dragom KOSOVU ... pozzz iz prelijepe SANE
FELIX :D
On je u zivotu uspoio nesto ostvarit a gledaj nas cijeli dan za racunalnikom , jos smo i nepismeni
Jeli se kaze "kostala poraza" ili "kostala pobjede"
Volio bih da se Adnan sto prije vrati i ako nista bude u prilici a vrati titulu, ali realno sanse nisu velike. Jedini borac koji bi trenutno prihatio da mu da sansu za titulu je Genady Golovkin, ali Adnan (cak ni kad je bio u najboljim danima) nema sanse protiv njega. Treba se pokusati vratiti i traziti geala... U svakom slucaju imao je super karijeru i bilo bi lijepo da je zavrsi na velika vrata.
Estagfirullah!
ja sam Laik, nikakav stručnjak al te momak momački načepio. gledao sam okršaj i to je moj utisak. ako si ti pobjednik ja sam astronaut. veličina sportiste se ogleda u tome i kako podnosi poraz.
@@ja Suti sine kad tata prica
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta