Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva ba medalja. Treba prvo srediti državu, a medalje će doći nakon toga. Sport je samo odraz stanja u državi
@ ini...pogledaj samo poredak i neke zemlje koje su uzele zemlju i reci nam da je kod njih drzava sredjena. Mi nismo uzeli medalju jer smo anti talenat drzava za sport. To moramo sto prije priznati pa mozda je i nekad uzmemo. Nemoj da se lazemo da je fol do stanja u drzavi. I na kraju, cestitke komsijama na osvojenim medaljama. Nije bas ni kod njih zlatna situacija u drzavi pa opet nesto uzese. Cestitam.
@Heisenberg22 jarane, antitalenti i talenti ne postoje. Postoje samo rad i nerad, organizacija i neorganizacija. Srbija npr. jeste haoticna drzava , ali ima odlican zakon o sportu, i u isti se puno ulaze. Rezultate vidimo. I da, odraz organizacije su kolektivni sportovi - mozda ce Tuka sutra i osvojiti medalju, ali to je iskljucivbo njegov licni uspjeh, pri cemu drzava nema nikakvog udjela. Tek se na primjeru kolektivnih sportova vidi kakav je rad, organizacija i ulaganje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemojte se samo zaliti sto nema medalja. One ne dolaze same, niti dolaze slucajno. Prijr svega nam teba tjelovjezba u skoli i to bar 8 casova sedmicno jos u osnovnoj i to sa pravim profesorima sporta gdje ce profesori raditi selekciju ucenika prema afinitetima i najbolje upucivati u atletske, gimnasticatske ili plivacke klubove. To su bazni sportovi iz kojih se kasnje mogu opedjeliti za bilo koji drugi
Kako je krenulo postoji realna sansa da se Tokio ne dogodi
KOS...Kosovo.......
Sve cestitke Hrvatskoj i Srbiji. Hrv ima najbolje finansijske i geografske uslove. Srb je u 4 kolektivna sporta uzela medalje i to je dokaz kvalitete. Sta reci za Bih, opet se ocekuju izgovori. Hajde sa Hr se ne moze usporedjivati ali ako je u Srb slicna ekonomska situacija a oni osvoje 8 medalja a mi nijednu onda tu nesto nije u redu. Znaci para se za sport moze imati samo je pitanje ulaganja. Ljudi se treba baviti ovim pitanjima a ne slaviti kad komsije izgube u finalu i osvoje 'samo' srebro.
Na olimpijadi samo mi ne osvojismo nista
pa ipak su osvojili bar jesnu medalju
Ja BiH rekao da je podijeljeno više medalja od navedenog broja i to dosta više . ( " 306 " smiješno )
zasto kina nije druga ?
prvi faktor koji se uzima u obzir je broj zlatnih medalja :)
@maximishko kina ima 70 medalja dok engleska ima 67 .
Prvo da cestitam Australiji zemlji mog zivota na osvojenim medaljama, a zatim Hrvatskoj i Srbiji. Dobro da je kraj da mogu ko zena da se naspavam :)
Samo da vam svima pozelim dobro jutro..ode Rapsodija da radi nema zajebancije sa ovim Australcima. Uzivajte uz kaficu i Klix :)))
Šteta što su banovali sve ruske atletičare bez obzira da li bili dopingovani ili ne, stvorio bi bar malo balans...
Sada se valja dobro cuvati od komaraca...
Pozdrav za Mirzetu iz Prijedora, iz Ria...