Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema ništa od prelaska u drugu organizaciju Stipe će ostati i još jednom napasti za prvaka UFC-a ako ne uspije rukavice o klin i kraj karijere Koliko je čekao na revanš nakon što je izgubio od DC-a ?
Stipe, ti se blamiraš. Ali baš. Ti bi preko reda da se boriš, a Ngannou do tebe 4 borbe odradio. Ti si umislio da si samo ti borac, Ngannou je posteno dosao do mjesta izazivaca sa tobom, zatim tebe posteno pobijedio. Zato malo gledaj kako je Ngannou prvak, ako si tako dobar nečeš imati problema da se izboriš za izazivača. Hahahaahha.
Moraš li biti baš tako glasno glup i jadan?
Ma brate sve neka borba protiv nasilja a ovo postalo popularno kao gladijatorski sport nogomet...igre za bogate