Potpuni šok
0

Preminula mlada WWE zvijezda Sara Lee, dan prije smrti napisala je čudnu objavu o bolesti

D. P.
Sara je dan ranije postavila ovu fotografiju (Foto: Instagram)
Sara je dan ranije postavila ovu fotografiju (Foto: Instagram)
Svijet WWE hrvanja šokiran je iznenadnom smrću proslavljene zvijezde Sare Lee koja je preminula u dobi od 30 godina.

Sarina majka potvrdila je najtužnije moguće vijesti na svom Facebook profilu poručivši da je u ovim trenucima porodici potreban mir.

"Svi smo u šoku. Tužna srca objavljujemo da je naša Sarah otišla k Isusu. Potrebni su nam mir i molitve, a posebno njen suprug Cory i djeca", navela je Sarina majka.

Bivša članica WWE organizacije bila je u braku s bivšim kolegom Westinom Blakeom, pravog imena Cory Weston, a iza nje ostalo je dvoje djece.

[TWITTER]1578126813569712144[/TWITTER]

Lee se proslavila u sezoni 2015/2016, a posebno tokom TV showa Tough Enough. Akteri tog showa takmičili su se u profesionalnom treningu hrvanja kako bi se izborili za ugovor sa WWE-om.

Upravo je Sara Lee pobijedila u TV showu i tu izborila ugovor od WWE-a.

Uzrok smrti još nije utvrđen

Još uvijek nije potvrđen uzrok smrti, a porodica za to vrijeme moli za strpljenje. No, britanski mediji odmah su istražili i pronašli objavu neposredno prije smrti u kojoj je Sara Lee govorila o borbi protiv bolesti.

Sara je podijelila fotografiju iz teretane samo 24 sata prije smrti i napisala kako je sretna što se konačno može vratiti treninzima nakon teške infekcije sinusa.

"Slavim što sam konačno dovoljno zdrava da idem u teretanu dva dana zaredom. Prvi put sam se suočila s infekcijom sinusa i to me 'isprašilo'", napisala je Sara u objavi na Instagramu. Nažalost, to će biti njena posljednja objava jer je nedugo nakon toga preminula.

Ova vijest izazvala je šok i nevjericu u WWE svijetu i fanovi se opraštaju na društvenim mrežama od mlade sportašice koja je cijeli život provela u treningu.