Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa judom sportom to u Bihacu sinovi Huseina Ramica Denis i Hadis su narkomani,dok je trener Fikret Becic zvani Fico potpisnik izdaje Bosne i Hercegovine i njenom pridruživanju Fikretu Abdicu
Nemoj vise ici tom doktoru.
Pa zar je to jedini lijek za krvni pritisak?
Zgodne cure te čekaju -- Hotsial.Com
Kakva glupost. Ja sam prošle godine popio 10 piva i vozio od Beograda do mora bez ikakvih problema. Nije zabranjeno pivo, nego alkohol, a pio sam bezalkoholno pivo.
Momcina, pravi sportista!
bolje da si se u sda učlanio neg u dzudo, i da si uzgajo maline rahat bio nikad ne bi dobio suspenziju
https://www.blogger.com/blog/posts/8229230201704007322 posjetiti ljudi ,pročitajte ,dajte svoj komentar. Usmjerite svoje misli ka nekim rezmišljanjima od kojih ćemo svi imati korisit. Ili bar pročitajte da skrenete pažnju misli sa trenutnih događanja.