Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rimac je negirao da je Mayweather stavljen na crnu listu kod Buggatija, a dnovinari i dalje pišu da je na crnoj listi. Pa provjerite nekad nešto prije nego napišete članak, glypani raspali!
Ka.ranje je isto za 50 eura i za 50 milja, samo je je razlika u cijeni...ta divna stvorenja sa razlicitim cijenama se zovu dr. olje.
Uh, kakvo je samo pranje glave dobio od bivše...
ovaj svijet treba reset. neko nema za lijeka, djeca umiru od gladi, a neko trosi 200 000 eura za bivsu djevojku. garant ovakva ima i zagondziju ali ga to nije sprijecilo da pljune ovoliku lovu. jbg
I ko mu ne bi dao
Jel ovo ona sto je mlatio boga u njoj?
jaooo