Iznenada se pojavio
60

Mayweather šokirao bivšu djevojku skupocjenim rođendanskim poklonom

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Bivši američki bokser Floyd Mayweather (45) iznenadio je svoju bivšu djevojku, TikTok zvijezdu Gallienneu Nabilu (25), kada se pojavio na njenom rođendanu i poklonio joj skupocjeni automobil.
Njih dvoje su bili u vezi od 2019. godine, a Mayweather se iznenada pojavio u Malibuu u Kaliforniji na njenoj rođendanskoj proslavi i tom prilikom joj je poklonio luksuzni Maybach, atomobil čija je vrijednost oko 200.000 eura.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Bokser je čak pripremio ogromnu crvenu mašnu svezanu za luksuzni njemački automobil, te je Nabilu ostavio bez teksta, gotovo šokiranu.

Inače, Mayweather je nedavno dospio na "crnu listu" čuvenog proizvođača automobila Bugatti nakon što je napravio nevjerovatan potez i zabranjena mu je kupovina njihovih vozila.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Iako ima veliku kolekciju automobila, Mayweatheru nije dozvoljeno više da kupuje automobile Bugatti. Razlog je taj što je kompanija stavila boksera na "crnu listu".

Bugatti mu je od početka dao poseban tretman i privilegije kao VIP klijentu, ali sve se to promijenilo kada su saznali da je Mayweather prodao jedan od automobila za mnogo veću cijenu nego što ga je kupio i stavili su mu doživotni veto kupovine.

Njegovo bogatstvo se procjenjuje na više od 1,2 milijarde dolara, a često se u javnosti hvali svojim novcem, automobilima, skupocjenim satovima i nakitom, te je nerijetko zbog toga bio na meti kritičara.