Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To bi Iron Tyson sad s 54 god ispuhao kao sline
@gooUser1588095686 brate opusteno momci treniraju sire pozitivu i dobar su primjer , nemoj odmah na negativu pozzzz Brat
Treba im odnijeti sabrana djela od Tolstoja da procitaju
Vidi ovoga desnog imam ja bolje plocice
Ovi napumpani vole vise da ga prime u ankicu nego hljeba da jedu.....
Únete a los grandes Illuminati hoy y hacerse rico y famoso. ¿Estás buscando sabiduría y conocimiento ? ¿Es usted un hombre / mujer de negocios, pastor, político, músico, médico, futbolista, estudiante? Vos si quiere ser un artista o actor famoso (e t.c) a través, conviértete en miembro hoy y recibe la suma de $ 300,000 dólares semanales con un carro whatsapp +919619915236
Lijep, zgodan, ima vise milliona followers.. samo naprijed Erko Jun..
Makarska... Nigdje ljepše nego u Makarkskoj.
Intelektualci se okupili
"vracam se majci u Bosnu", zivio nam Erko i Beljo!🇧🇦👍💪
kako bi ih Alen Babic i Marko Milun preslusali
Mogli ste i na nekoj planini u BiH trenirati. Našli bi i medu nekog za hrvanje.
Čudi me da nije kamp u Neumu, kad je tamo najbolje! Tamo ovi neće jer mogu naletiti na ljaksea iz Gračanice koji je sad sarajlijica a preziva se Mašić.
Hadzo gigant...Drina role moj
Sad se ne bih plasio jedan na jedan...imam japiju dobru i jak udarac...
Samo u Tursku na more, Hrvatska bljak, fuj, preskupo, a povrh svega HDZ tvorevina
@Fundament S cime??? S avionom??? Nije sigurno
gooUser1589309975, evo koliko je prazno https://www.youtube.com/watch?v=pXYVTlvkmGY P.S. dođi u Romana Beach Resort Makarska ili hotel Osejava Makarska pa da vidiš kako su "prazni" npr. ti hoteli koji su u vlasništvu Marinka Sulić iz Gruda i Juraja Ivanković iz Međugorja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bi nesto bio u zivotu moras imati japiju a ne ova neka umjetnicka tijela