Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sport je spas za um dusu i tijelo...al pravi sport a ne kladiobica!
Doslo je takvo vrijeme, da nemas na cemu ni Lajk da zaradis.....
Pod numero uno u rekordima koje obaraju bosanci i hercegovci ,trebalo bi stajati rekord u dužini sex-a, koji iznosi 20 godina,bez naznake o skorom prestanku
Biciklisti rekreativci su u Sarajevo došli iz brojnih gradova BiH: Cazina, Bihaća, Banje Luka, Doboja, Zavidovića, Maglaja, Tuzle, Mostara, Foče, Brčkog, Jajca, Zenice, Boanske Krupe, Sanskog Mosta... Visoko svrstao u one tri tačke a iz Visokog bilo više biciklista nego iz nekih nabrojanih gradova.
A Njemackoj treba LKW vozaca..-to jest vozaca kamiona..! https://www.youtube.com/watch?v=5y5ILZtp1uE
Bravo miiiiii
Ja sam mislio da žene hoće da su ravnopravne sa muškarcima, zašto ih onda većina traži sponzora, neka same zarade pare.
ej da nemas slucajno pola marke?
nisi ti sponzorusa ti si ciganka
Serkikser je četo wjerowatno..... bolji owaj klonirani serkikser od originala :-)
Ova država po svom ustrojstvu bi trebala uć' u Ginisovu knjigu rekorda, kao država koja opstaje u nemogućim uslovima, s' obzirom kako je nakaradno sklepaše 95.-te. Sve u svemu i jesmo za Ginisa, u svakoj sferi života.
Sportom protiv droge,Biciklom do dileraa :))) HAHAHAHAAH
Napokon nesto lijepo. (:
srbi su genocidan narod!!! mrzim smrdljive srbe
zna se ko su srbi, samo bih jos dodao da mrzim ove wanna be srbe tj.pravoslavne bosance
ovdje zive Bosanci i Hercegovci i vole svoju zemlju osim ovog genocidnog dijela stanovnistva koji su umislili da su oni srbi, a ti isti srbi ih ne yebu ni 2%
PRIKAŽI ODGOVORE (3)