Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje vrijeme u Svijetu ove godine ! Bravo Majstore !
Da je Srbija poslala Vucka Amel vjerovatno ne bi osvojio prvo mjesto. Bravo legendo
Nije nego cemo pratiti kadetsko svjetsko prvenstveno u fudbalu da preko njega izliječimo sve komplexe koje imamo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kažu utrka se poništila,Amel pretico na punoj....
Amele, kapa do poda!
Alberto Juantorena pobjednik Olimpijskih igara 1976(1:43:40) i dest godina nedodirljiv na 400m i 800m na svjetskoj sceni...a mi imamo momka koji trci(1:42:51)....BRAVO AMELE!!!!!!!!!
Bravo dečko, sad samo pamet u glavu , šprinterice na noge i čim dalje od kojekakvih "menadžera"...Ta bagra će ti za sitnu lovu doping uvalit i jbg. onda... Kad si uz minimum sredstava do DL dovurao, samo Svemir je granica... Sretno i čuvaj se ozljeda ...!!!
Oni koji imaju novaca, a to su ili uspjesni u realnom sektoru ili visokoprofitabilne drzavne firme, mogu ga spasiti od kvazi menadjera, a sto je jos vaznije omoguciti mu nesmetane i bez stresa pripreme. Dobit od njegovog moguceg uspjeha na Olimpijadi i Svjetskom prvenstvu za BiH je nemjerljivo. Stvorite na nivou drzave tim koji ce ga pratiti i biti mu na usluzi do ostvarenja velikh ciljeva!
BRAAAAVOOOOO, to je tvoj i samo tvoj uspjeh. Državi od šake do lakta.
Predivna vijest u ovoj nasoj sumornoj svakodnevnici, bravo Amele, zelim ti jos mnogo pobjeda i da te sreca i dobro zdravlje prati svugdje i uvijek. Bravo !!!
Dečko je na daspi
Cuj u kojem se takmice najbolji atleticari SVIH VREMENA...ima li i oni iz 1970-te?
koji si ti degen ....
muflon
Pa na cemu si ti momak, svaka ti cast!!! Jedes ih ko cevape za ruucak.
konačno BiH ima atletičara svjetskog ranga sada je na vlastodrscima da ga finansijski podrže brw majstoreeee ponosu naš i nek si ušutkao sve one koji nisu vjerovali u tebe samo naprijeddddddd :))))))))))))))))))
Znas kad ce ga vlastodršci podržati? Kad mene moja žena pomiluje po jajima. Znaci nikad :)
čovjek se nije ni umorio :)
G R O M A D A
Na velika vrata ulazak među šampione,, bravo majstore
BAJRAMBARECULA BOSNJOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jutros poslije Bajram namaza Amel se zaželio baklave. Nakon što je trener vidio da u prvom krugu Amel kaska za konkurencijom, odlučio se da postavi baklavu u cilju. Ko prije do nje, baklava njegova. Amel voli baklavu.
The King!