Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 5 godina bice na eurosportu j..o giro di italia
U Holandiji, Danskoj koje imaju 10x više biciklista od nas kacige nisu obavezno. Ali moraju naši da vazda nešto pametuju.
Da je srece, Sarajevo bi bilo najljepsi i najsredjeniji glavi grad Ex-Yu, bas kao sto je i bilo 80ih, ali zajeba nas rat a poslije toga postkomunisticki mentalitet.
Vidi Mark Zuckerberg na 17-toj slici, iz mladih dana
E jbg, ove me godine nema na klixu, nigdje me objektiv nije uhvatio :(
4, 5, 10, 17 hvala vasim majkama kad vas rodise...
Hajmo curice :) hajmo dječaci :D
Zahvalite se Isuseku koji je ove bicikliste pratio u nebeskim kolicima i čuvao im zdravlje. Jer Isusek je zaista svemoćan, to je beba-duh, jedan od tri glavnine Trisusa.
puste me na polje majku vam vašu fašističku
puste me napolje majku vam vasu fasisticku
Kad su ovi ljudi počeli zdravo živjeti?
Jel' ovo Dino Merlin na 14.-oj slici?
Tipican primjer kakvi smo penzioneri 12km trka..za malu raju. Ko se biciklizmom bavi zna da ispod 100km se ne treba ni penjati na biciklo a oni hoce ozbiljnu trku a nece ni da se oznoje, koja komedija...tako nam je sve...sve nesto napola...
Moja jabuko...fulnula si ti poentu biciklzma i trke.
Giro di Sarajevo AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAaaa.....
Kad ovakko nešto bude na Romaniji i po vrletima Šumskog entiteta, možete DIĆI DVA PRSTA PAPCI :) A možete i obje ruke 😁
prelijepo, napokon nesto lijepo u nasem gradu
gde su vam kacige :D