Slab rezultat našeg olimpijca
544
Bh. plivač Ensar Hajder najsporiji u kvalifikacijama
Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je otisao, a rezultat...koliko je drzava ulozila u njega, dobro je i ziv zavrsio :D
Ma svaka cast Ensaru u svakom slucaju. Momak je sigurno dobar ali u kojim uslovima on vjezba i koliko se kod nas ne ulaze u sport govori cinjenica da niko od nas nije ni cuo za njega prije Olimpijade a postigao je izvanredne rezultate do sada.
Dobro da se nije utusio :D
bolje bi Mevlid gadjo od onog Fazlije..sramota,on iskusan..cccccccc
Cuj nema uslova,ovo ono..sta kao sporija voda kod nas..nidje veze,frajer treba upisat pravo,nema mu vajde od plivanja..nije talent i sta mos,al opet cestitke na hrabrosti da se okali s phelpsom i ostalim,tamo ne pisaju u bazene
gle, ako je on student medicine u njemackoj, to je odlican rezultat za nekoga ko se sportom bavi ljubiteljski. to je los rezultat za nasu drzavu koja ne shvata da se drzavnost i sportom gradi.
Naravno da je zadnji kad se pliva u vodi. Da se pliva u govnima tu smo mi navikli i najaci bi bili
OVO JE DIJETE LOPOVA KOJI DRZE PRIVATNE KLIKIKE A I RADE U DRZAVNIM USTANOVAMA;;VIDITE GDJE MALI STUDIRA,JA ZIVIM U NJEMACKOJ I ZNAM KOLIKO TO KOSTA OVDE PLUS STAN I HRANA I PROVODI,STAN JE MINIMALNO 600 ILI 700 EURA,CUJ JOS DA MU DRZAVA PLATI A RETARDIRAN JE,,NEK MU KORUMPIRANI BABO PLATI STO OD NARODA KRADE PO KLINICI,DRZAVO I NERODE GLUPI
Dobro je postigao je cilj, nije se udavio
svim hrvatima u bosni, hrvatskoj i svijetu, od srca j_e_b_e_m majku
Znaci ovo je klasicna sudijska zavjera! Ko mu je ispuhao slauf????
Pojedini komentari su tako bijedni, valjda kao i duše komentatora. Cinizam, ljubomora, šta li? Fukara, sjedne i piše. Dobro reče jedan, xxxx vas onaj ko vam dade internet.
NEMA VECEG MERAKA OD DOBRE KAHVE I CITANJA KOMENTARA NA KLIX-U I OSTALIM BiH PORTALIMA ,,,,, VOLIM TE BOSNOO
i olimpijski komitet salje nespremne sportase na igre, pozvati ih na odgovornost... Ako treba ih i smijeniti... Da imaju ista u glavi sami bi dali otkaz...
Ma nema veze što je naš Ensar zadnji mi smo dobri u invalidnim sportovima.U sjedećoj odbojci uvjek pobjeđujemo.
E ovo ti je odlika kakav smo narod.Čitajući ove komentare čovjek ima osjećaj da sjedi sa nekim babama tračarama i da razgovara o političarima i pljuje po njima.Sram vas i stid bilo ,umjesto da date podršku našim sportistima vi pljujete po njima.Nema potrebe da komentarišete o uslovima treniranja kad veze nemate o tome a vrlo dobro znate u kakvoj nam je poziciji sport.Svaka čast našim sportistima koji su otišli na OI u London.
Nije on plivo sporije od svog najboljeg rezultata.......nego je u Tuzli bazen kraci za 2 metra.......nestalo betona kad se pravio.