Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je Dzevadu jarane on udarce glavom blokira!
Ovi jadni komentari su dokaz da ti u bosni sve mogu oprostiti samo uspjeh nikada...Dzevad bio i ostace jos duuugo najbolji b-h borac i pravi ambasador nase drzave,a sitne duse mogu da ga famflaju ;)
Cuj BH machine ...za sušenje.. Uvijek kad izgubi kaze povrijedjen. . Hoce li i ovaj biti neki premijer za par godina. .??
upravni odbor čeka na njeg, Bard Hari aminovo zajedno s baketom
smijesan je.Svaki put kad izgubi a to se desava cesce odjednom ima srcanih problema.
ko njega još gleda
Dok je umproforaca nece u penziju,sto su se Poturak,Peljto i Zijo Poljo naradili borbi sa SFOR-ovcima nece niko za tri zivota
ma neka ga još par godina nije on star,šta će dizati pare u mikrokreditnoj kad može ovako po azerbeđanu da se bori
BH vesh machine....
Hahahahahaha
a borca i zvijezde samo u svojoj mahali papcino jedna
Ma nije ni u mahali u tome je problem
Nisam vidio covjeka da ovako uziva da ga stemaju po glavi. Rijetko taj protivniku pruzi priliku da ga promasi.
Što bolan, povuci se iz ringa i budi naučnik, IT stručnjak, ekonomista, doktor, pravnik... Naravno da nećeš iz ringa kad si tele koje jedino to zna. I neka, nema u tome ništa loše.
Fudbal je seljački sport koji je pretvoren u biznis, ja tu ne vidim nikakav užitak za gledaoca. Borilačke vještine su puno "muškije" i plemenitije.
Ovaj stvarno nema pravih prijatelja oko sebe...ili mu primljeni udarci ubise sve i jednu zdravu celiju u mozgu
lud je stvarno, ima veliko srce i zna napraviti dobar show u ringu
Sad ce lik naci neku izbjeglicu iz Sirije pa se boriti sa njim za neku izmisljenu miki maus titulu pa ce Sandzaklije navaliti da odu vidit "a da nasegggg brata jadan" pa tako zaraditi.
Poturak,zanimljivo!
Ma jakako...sve što si zaradio,zaradio si GLAVOM...
fahro mu reko never give up