Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma glup je ko noc, jesteli ga culi kako prica. ko neki mali pedercic. isfurala ga stampa zbog njegove Spajsice. Cak su ga i sami englezi mrzili prije nego sto su ga novine pocele dizati kao uzor maldim u engleskoj, jer oni imaju fundametalan problem s raspadanjem porodicnog zivota. Beckham je pokusni kunic.
šta balkanski papci ynaju šta je nogomet
jebi ga ako si tako odlucio uzmi upi pa se pusku
beckham je igrac prosjecnog talenta, veliki radnik koji je znojem izborio svoje mjesto u fudbalu, igrac sa strasnim osjecajem za sut, velike karizme... ali mali Kristiano Ronaldo ce za neko vrijeme da ga dostojno zamijeni...
Ma HWALAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jel' a koje taj mali?
mali je tako krasan i meden...
andrej je peder
NE IDI BECKHAME!!!! NAJBOLJI IGRAC A VI LJUBOMORNI PAPCI SE *EBITE!
gledas li ti fudbal Andrej uopste? mozda bi ti bilo bolje da pocnes gledat muske modne revije, mozda bi ti se vise svidjele.
idi supak!
Sreča pa nije jer Beckam je veliki igrać, a ovim mrzuiteljima poručujem da su obični zavidni jadnici.
nikad i nije znao igrati fudbal samo sto su ga englesi previse napuhali ENGLESKA PEDERCINA JE OVAJ BECHHAM NISTA VISE !
neka je ionako ga mrzim iz petnih zila haaha nogu slomio dbgda :p