Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma u pravu je ona turska kada kaze \"FAK JU JUROP!\" Bili i ostali križari-rasisti!
Jest treba sve dat Evropi, malo sto je uzimala dusu cijelog svijeta stotinama godina a uzima i danas. Eto malo se toga desava tu, treba svaka olimpijada da se desava u Evropi, pogotovo zimska, sta imaju oni po Aziji, Africi, Australiji i Juznoj Americi da skijaju? Ma dajte... Sve ih porokat jer nisu dali Njemackoj olimpijadu, u ime evropskog duha i evropskog ugrozenog covjeka. Ko nas evropljane zavadi???
@opp - ustaju i oni kad je u evropi ,pa se ne zale :)
e moj frank upravu si ti, i treba ih kritikovat, treba sve u njemackoj da se odrzaje, jer i onako uvijek su spremni za sve, i mogu sve priustiti i imaju najbolju organizaciju......
kako sam ja informisan ZOI su igre na kojima ucestvuje cjeli svjet, znaci nisu evropskog karaktera, a ako si gledo film koji je napravljen za kampanju koreje, onda bi vidio sta sve posjeduje ta drzava..
x- koji si ti kreten. u njemacku bi se barem nekako moglo otici,skupit pare i posjetit Minhen za vrijeme OI. a ko ce u Koreju ic ?? a da gledam na TV-u ,valja ustat u 04 h ujutro. jedino ako bude ramazan ,pa tamam ustanem na sabah ,i onda gledam takmicenja. uostalom, Njemci su najbolji organizatori ,i imaju super infrastrukturu.
ovaj covjek je po meni veliki cigan, svaki koji objavite o njemu ovde, on se nesto zali i kritikuje.. kako ga nije stid, sta je to njemacka, jel sve treba da se odrzava u njemackoj.. ja mislim da je dobro sto je korea dobila ovo takmicenje, da vidimo sta su to oni sposobni da nam pokazu :))
e moj Kajzer.....legendo, para lahka a zuti navalili, bijeli insan ce biti pregazen od zutih i cokoladnih