Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presudila je tvoja tehnička na minut, citavu utakmicu sutis, i zadnji minut kao pravis pritisak
Tanak si selektore jos u kljucnim momentima ti unervozis igrace tehnickom...
Presudilo je što si ti na klupi.
Tebi svaka čast, ne možeš ti igrati umjesto ufuranih Muse i Nurkica.
Da zanemarim mnogo sta drugo, kazi ti nama kako si zakljucio da u zadnjih 12 sec kad gubimo 3 poena kazes da idemo na dvojku i faul na Polutki.. takve upute sam prvi put u zivotu cuo u toj situaciji. I jos samo nam reci zasto nisi bar pokusao s playom Zahiragicem pa jel moguce da je Gegic bio toliko dobar… ono pokusas… sto si ga vodio?
Citava utakmica je bila ujednacena malo vodimo mi, malo oni, pravili smo greske a boga mi su i oni. Neko je na kraju morao da izgubi i to smo nazalost bili mi. Teska utakmica, da smo mi pobijedili poljaci bi vjerovatno rekli isto sto i mi sada. Imamo finu i mladu ekipu glavu gore i samo naprijed
Presudia je loše tvoje vođenje u posljednjok minuti i Musa. I stipu ti "zaslužili smo pobjedu koliko i Poljska".. Nismo da jesmo pobjedili bi smo..
Sad govorite nisi trebao izvodit Musu, nisi trebao izvodit Nurkića, a da ih i nije izveo bilo bi što nisi izvodio Musu i Nurkića. Nije se rodio ko je narodu ugodio. Svi se mi možemo praviti neki stručnjaci ali zašto onda nismo na mjestu tih ljudi ? Zato što ipak neko zna bolje od nas, ko radi taj i griješi. U svakom slučaju svaka čast ekipi, držali su se do samog kraja i vrijedi ih pohvaliti.
Ti si meni simpa.
Stvarno si smijesan pa samo sto te nurkic i musa ne isamaraju a ti bajke i dalje pricas. Aj ti kuci u tursku i nevracaj se ziv i zdrav bio.
Nurkić i Musa su i vodili ekipu ali loše.
PA OVO I NIJE NEUSPJEH. IZGUBITI OD 4. REPKE U EVROPI I TO NA NJIHOVU TERENU U ZADNJIM SEKUNDAMA - TO JE IPAK USPJEH. PA ZBACILI SMO 3 REPKE. NISMO MI NEKA EVROPSKA VELESILA U KOŠARCI E DA BI OVO SMATRALI NEUSPJEHOM.
Vedran Bosnic je za tebe svemirski brod. Ali on je preveliki gospodin da dozvoli da mu bagra iz Saveza kroji spisak (slucaj Muhamed Pašalić).
Jel to onaj pakaš što je dao otkaz i ostavio igrace na cjedilu a onda trži pare za period poslje napuštanja selektorske pozicije. Pohlepa je cudo
@Primitivs Nije pohlepa traziti pare za posao koji si dogovorio i rezultat koji si napravio. To ti radis negdje za dzabe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bečire tanak si i ti,ali one dvije zvijezde su očaj 🤷
Musa znamo da je druga ekipa u Realu ali sta se desi sa tobom evo i druga utakmica zaredom?!
Šuti Adise, Allaha ti! Bolje da ništa ne govoriš, jer smo sve vidjeli.
Selektore, užasna priprema utakmice, Firić više vodi ekipu nego ti. Mora se 2 noći prije sjesti i pogledat kako su Poljaci igrali protiv nas i protiv ostalih i prilagoditi se. Garza je 23 minute igrao a Nurkić 36, a cijeli ciklus je najbolji igrač repke. Atić i Lazić su super i bravo za tu odluku što im je dopušteno da igraju. U svakom slučaju bravo svima, ostaje žal ali niko vam ništa ne smije zamjeriti.
Ne 36, 32 min je Nurkić igrao.*
Ovo je bio takticki poraz da se izbjegne kvalifikacije i eventualne olimpijske... ko ce se tamo sa Amerima i Argentincima i Spanjolcima nadigravat hajte molim vas.