Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabio??? koji izrazzi...ccccccc
Pa, tenikre jedni, pustite taj novohrvatski jezik. Ovako i u Hrvatskoj govori i piše samo Brozović i društvo. Bolje vam je da idete peći ćevape, nego što pokušavate da budete \"novinari\". To je za vas, tako polupismene, samo misaona imenica. Čista fikcija.
i ovi iz bajerna bi da je kako moguce sa cicka smokvu ubrali...
Čuj, bayern POTPISAO kralja strijelaca! Valjda angažovao, doveo ili je on potpisao za bayern, a nikako bayern potpisao njega. Molim redakciju da kad prevodi sa stranih jezika ne prevede bukvalno (google prijevod), nego da se bar malo potrude, pravopis je bitan.
koji r.e.t.a.r.d.i.r.a.n.i naslovi majko mila