Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte biti kriticni stalno prema trenerima. Zar nam se i Spahic i Dzeko nisu mijesali u rad selektora. Zato je Vaha pametan i ne zeli da nas trenira.
Nasa repka je postala marioneta politike trojstava po uzoru na sistem u drzavi. Bajevicu postovani da si radio posao po svom nahodenju i znanju sigurno bi mnogo bolje rezultate imali. Ako su svih 11 Milosi ili Dragani bolji od i jednog Mehmeda ,oni treba da budu startnih jedanest,i obratno. Ne da nam u odbrani mora bit nacionalni zadovoljen pa na dalje. Propaat
@dostdobarkomentar1 ma jebes Vahu kad je umisljena kukavica...sto sad nece da preuzme? Sad se moze sve dogovorit sa savezom ali vaha je svjestan da od ove ekipe nema nista i nece bezveze da se upusti u taj problem a druga stvar je novac,vaha je gladan para,daj mu jos jos jos..jebo njega
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisi dopustio da ti se drugi mijesaju ? Pa sto onda igra Loncar majke ti?
@123bosna pa od koga on uzme pare igra ce niko mu se ne miješa sa strane valja natrpati svoje
Kaze Cviko da si samo njega trazio da ti bude pomocnik, da ga nisi nazvao-ne bi ni dosao
Ne rise Bajeviću. Protiv Irana nisi namjerno htio u igru da uvedeš neke mlade reprezentativce za koje se Miske borio, i koji su mogli da se odluče za druge repke. Zašto u repki nisi mogao da nametneš autoritet koji si imao. Ili mislio da imaš. Ludi su mladi koji se uopšte opredjeljuju za BiH repku, kada u njoj caruje politika, kriminal, mafija. Kao i u državi
gooUser1600328601.....Ne znam da li ti je kakav rod, ali Enver Marić i Rizah Mešković su bili daleko bolji golmani od Begovića. On doduše odlično brani sve lopte koje idu direktno u njega, a sve ostalo ulazi u mrežu. Sjećam se kada mu je Nani iz Portugalske reprezentacije napravio razdjeljak sa 25 metara.
Bajeviću , obajatio si jaro od rođenja. Teško se tvojim ukućanima, mislim da te ni pas ako ga imas nevoli.
Moj prince, ostat ces zapamcen kao neko ko je sahranio ponos drzave, reprezentaciju BiH. Ti i ti tvoju ublehasi nesposobni sto sjede u savezu.
Otjerati kompletan fudbalski savez sa Begicem na celu dovesti fudbalere a ne zidare i pravnike
LIVE STATISTIKA KORNAVIRUS! BALKAN VIDEO LIVE: https://www.youtube.com/watch?v=cwUaLH6plSE&t=14s
BROJ ZARAZENIH TRENUTNO I SLICNE ZANIMLJIVOSTI! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Vsq2FI6VqJI
KAKO IZGLEDA ZARAZENA OSOBA! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=EVfRWneEHyM
DA LI STVARNO POSTOJI KORONA? KAKVE SU TO VIJESTI! Videozapis> https://www.youtube.com/watch?v=-dPdUSZls9I
NIKOLA NIKIC ZA TRENERA REPREZENTACIJE BIH ....:Necemo vise kod Fehre na piletinu moramo naci teletinu , Nismo planirali ovoliko bodova ali HAJ , da sunce zadje igrali bi jos bolje ,igramo ko Zeljo , kilav teren, i poslije ispadanja u kupu kaze : da igramo ko Tuzla bili bi umjesto njih u pevoj ligi zato smo izgubili Logicno....a sa njim pomocni trener Braco kad dzeku spremi u 70 minuti na zagrijavanje sa sklekovima.
Tuga je da je ovakav gospofin usao u blato saveza , gdje su ga iskoristili u ovom prelaznim periodu dok traze mjesto za sebe jer dolazi novi presjednik saveza...igrac kojeg su svi postovali, princ sa Neretve, a u ovim godinama tesko ga gledati... mafija je po ko zna koji put iskoristila nekoga i odbacila ga. Begicu i ostali, samo da pravna drzava zazivi... raspiratori su mala maca, sta ovi rade
Eto Miske odlucivao ko ce igrati, pa ga Bajevic odgurnuo, valjda postoji civilizovaniji metod?. Kako neko uopste moze da kaze bilo sta o sastavu, ako si ti selektor?
U tvoj posao??? Hahaha, kakav posao? Stasi ti matereti doprinuo ovom savezu? Gubis svaku utakmicu. Mrs
E jak ti posao
Reko, pa poreko.