Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prvoj rundi se vidjelo da je Badr prespreman. Badr brz oporavak a za Rica sve cestitke. Uz duzno postovanje prema Ricu, rasturio bi ga Badr k'o beba igracku.
Cekamo revans. Obojica su najavila to sinoc.
Žao mi je zbog povrede, mislim da bi ga Badr dobio...
Hari je cijelo vrijeme dominirao i uzeo bi ovaj mec sigurno.Rico nije uputio ni dva cista udarca,al eto dobi lik mec... brz oporavak zelim i da se vratis na stare staze ! Hari je jedan ! 👊🏻💪🏻
Jos dva čista direkta Badra da su prosla i doktor bi prekinuo meč.Ali sad znamo da novac mjenja ljude,ide revanš slijedece godine gdje ce Badr da pobjedi i ponovo zaradi nekoliko miliona a onda ce se dici tolika medijska prašina oko trećeg meča gdje ce obojica da zarade vise nego u oba prethodna koja budu radili.Dobrodosli u najveći biznis današnjice !
pomeo bi ga hari ko erdogan gulenovce 😊
Muslici na aparatima
svaka cast i ovome verh...nije se kurcio nego je odmah obecao revans
Ubio bi ga Badr ko Kuduz Bademu
najaci borac ikad
Da nije povrijedio ruku pobjedio bi
Badr bolji borac svakako a inače kostala ga luda glava da iskaze sav svoj potencijal generalno