Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visak testosterona je ogromna prednost u sportu pa nego sta je doping nego ubrizgavanje testosterona tako da slazem se sa ovom odlukom takodjer ona se ove godine ili lani vjencala sa zenom tako da vise je musko nego zensko fizicki(osim zenskih organa) i psihicki
Znači, nije jajca odstranio.
u nasoj divnoj BIH bi sigurno mogla nastupati cak bi je i na SP odveli neka se prijavi za nase Atletske klubove
kad su Semenya pregledali na tužbu kolegica svašta su joj pronašli bilo je to viška djelova
Vakih momaka po GORICI koliko hoćeš, ovakve su žene i Smrdiji
kasterka je veći frajer od dode,bake i čove zajedno
Kao napredni liberalac ja sam za ukudanje muske i zemske koknuremcije u svim sportovima. Neka svi budu zajedno, ukljucujuci transrodne osobe naravno i svima od prvog do zadnjeg dati trofeje i zlatne medalje.
ima sad neko novo pravilo da testeron ne smije biti veci od nekog nivoa makar izgledala kao Pamela anderson.tako da vise nije u pitanju muško i žensko takmičenje nego dvije kategorije odredene nivoom testesterona. nekonima prirodno visok testesteron dok osrali nikad ne mogu postati vrhunski atletičari. kada.neki uzmu testesteron na iglu da bi bila postena borba onda ih diskvalifikuju
Eto Tuka manja konkurencija
Caster je 2009. godine,koliko znam, podvrgnuta svim mogucim pretragama svoga spola i u tom periodu nije nastupala, nakon toga joj je djelimicno i unistena karijera. Poslije toga je nastavila da se takmici, sto joj je omoguceno vjerovatno jer se ustanovilo da je pripadnica zenskog pola. Zato ne vidim u cemu je problem sad i zbog cega je diskriminirati, ili joj postavljati uslov da tabletama mijenja u sobi nesto sto je prirodno i sto joj svakako, u buducnosti mouze unistiti zdravlje?
Neki dan sam se zakačio s ovim tipom. Razbio me ko piçku.
Samo ko zensko u zivotu nije vidio mogao bi pomisliti da je ovo zensko. A i taj bi brzo shvatio da je pogrijesio