Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Španci u ligi prvaka su jednostavno najbolji.. tehnicki najbolja liga i to se uvijek pokaze, englezi igraju na brzinu i snagu, italijani na agresivnost a španci su taktičari
hahaha druže, pa talijani su ti najbolji taktičari, samo igrački kadar im nije kao u španaca i engleza. Pogledaj najbolje trenere, dosta talijana ima.
Kakvi španci, Real prolazi na guranje sudija, Leipzig ih rasuo. Atletiko na penale(dakle egal), Barca je nešto pokazala protiv Napolija, mada im je odbrana šuplja totalno.
Šta su mislili u Interu,sa igračima poput Bisceka,Sanceza,Klasena,Thurama opet do finala,neće moći ove noći,ona šansa Thurama u 80 na 1:1 je pokazala koja je razlika izmedju solidnog i vrhunskog napadaca,ono bi Dzeko u svojoj 37 hladno smjestio u malu mrežicu.
Eh da je možda igrao najbolji strijelac serije A Lautaro Inter bi prošao
Atletiko prava „zatvorska“ekipa,najnamazaniji trener na svijet simeone!ekipa istetoviranih vukova
Eto nepravde... a da je ostao sistem gola u gostima Inter bi prošao
Spanci su to, diminacija u CL se nastavlja bez njih svadba ne biva
Spanci: 2+1 kluba imaju, ostalo smece za nase lige
a talijani 0+4 ne rise sve lige imaju 2-4 kluba ostalo su prosjek, neke nemaju ni 2 da valja
Atletico je sam sebe prevazišao večeras i zasluženo prošao.Najviše Španaca prošlo a ta liga je i najjača.Nije mala stvar dati Interu dva gola.Iako je Arnautović povrijeđen.
Do finala gledaj, pa onda reci ko najvise prolazi
Slinavi Šinter
Atletico je imao zicer u nadoknadi za 3-1...sve u svemu Inter ce žaliti za šansom Barele
Žao mi Intera al zasluženo je atletiko prošao Arsenal do titule 💪
sta je maleni sinter mislio da je Atletiko genova, spezia i cagliari hahahaha Aupa Atletiiiiiiii 🔴🔴🔴
Čudo je da ovakve dvije odrpine od timova daju 4 gola na jednoj utakmici
Marcus Thuram trebao dobiti izravni crveni, sudija nije ni VAR pogledo. Altetiko mogao napustit teren, al nisu, to je razlika izmedju luzera i pobjednika.
Odavno nisam gledao dobru tekmu ,od prve minute ljudi Samo napadaju...ovo je Fudbal kao nekada U dobra stara vremena....Svaka cast !!!
Kad je Inzaghi rekao Lautaru samo je provuci pored Oblaka on bukvalno shvatio.