Nakon svih oduzetih naslova
14
Armstrong provocira fotografijom na Twitteru
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjeku nije nista dokazano, titule su mu oduzeli po rekla kazala principu i on bi kao trebao nesto da se sekira, pa njih treba biti stid, a ne njega
treba mu odezeti sofu, koji je to bezobrazluk, odmara se na sofi u obliku slova L, hjd\' sto se dopingovo, al ovo je zaista previse
DZEKINA sestra stelom dobila posao u MINISTARSTVU
Samo ti to i ostaje, da se slikas, dopingovano vn-ogo. Moze li ijedan Amerikanac u vrhunskom sportu biti pravi sampion i postici rezultate bez dopinga, prvo Marion Jones sad on, samo cekam da to pronadju i Phelpsu, jer smo svi vidjeli da mu se dodijeljuju zlatne medalje tamo gdje i nije bio najbrzi. Sto se Bolt ne dopinguje, dok su svakom drugom Ameru na 100m otkrivali doping, zato sto nije bolesno opterecen da bude najbolji po svaku cijenu i opet vas ubjedljivo dere dopingovana go-vna, jb-ga nije svakome sudjeno da bude najbolji.
Sigurno nije htio nekom glavonji oprati novac kroz svoju fondaciju ili sl, pa ga na ovaj nacin kaznili. Dobro su neki rekli, nista nije dokazano, nikada nije pao na doping testu (a testira se odmah po zavrsetku etape), nego su ga optuzili na osnovu svjedocenja nekih kolega. Hmmm, vise nego sumnjivo. A on je za mene i vecinu ljudi koji prate biciklizam bio i ostao najveci pobjednik La Tour de France-a!!!
kralj sta reci....
Očigledno mu je namješteno, ovo je baš preofirno kako su ga naglo mediji i federacije napali. Garant nije htio nekom guzonji klimati glavom na svaku. @krkan Proguglaj panorama način slikanja.
Kako glup pocetak teksta hahahahahahahahaha
http://i27.tinypic.com/ws37dy.jpg Ipak je u obliku slova \"L\" i svaka mu cast.
nepismenost vasih urednika, novinara (ko li vec sve ovo prevodi i pise) me svaki put ponovo nasmije do suza....
nisi u pravu, kauc je u obliku cirilicnog slova \"G\"
Ma u pravu je Lens!
Cekaj dok ostali \"serijski\" sampioni pocnu padati lol, a znamo ko su!! I da su previse sretni da bi bili istiniti!!!
Šta ste se vi k.i.t.o.r.i.s.i. u.z.j.e.b.a.l.i. pa vi stavljate takve naslove? Lance je najbolji, a vi se postavljate kao da ste vi bili sudije i da ste ga vi osudili pa se našli uvrijeđeni što vas \" Provocira \". A kauč jest u obliku slova L i stoji za vas LUZERI :)
Imam i ja jednu zutu majicu ...ali 7 je bas puno...
majice odma da mu se oduzmu.