Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog ti dao lijepo zdravlje! Po meni je ovo najveci uspjeh bh. sporta od 92. Ti si onaj tihi Bosanski gazija kao nasi ratni heroji za mene nema razlike jer pronosis ime Bosne po svijetu!
Dobar komentar
Opet Bolesnjak mora da uvede rat i vjeru u svaku pricu. E poturci, bicete i proterani sa vasih 23% kad tad. Mozete da potrcite do turske kad zelite... Nikad Bosna nece biti turska. Svaka cast onim Srbima muslimanske vjere koji su lepile slike Djenerala Mladica.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"Jučerašnji dan sam proveo sa našom Sandrom Perković i Ivanom Španović" Svaka ti čast što i na ovaj način sam radiš na druženju i nerazlikovanju mladih, dobrih osoba, više nego ovi naši uhljupi. Družite se i dalje i donosite pobjede, kako ti nama, tako oni svojim državama. Sretno i živ bio!
Momak od Sandre Perkovic je musliman! Mislim da se zove edis ili adis ako se dobro sjecam i bio je atleticar kuglu ili disk bacao :)
Tako je celeron!!!! Pokazimo da nas normalnih ima vise od ove bargre koja bi da se kolje again and again.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poštovani prijatelji veliko mi je zadovoljstvo da da mogu uspeh čestitati momku sa naših prostora , neka ga zdravlje i sreća posluže i obraduje sve poštene ljude ...... u vremenu pred pred nama.....
Bajram,Tuka i Zeljo cetvrti nema!!!!
Ovo je pravo cudo, imati medju nama ovakav kvalitet i potencijal za jos veca dostignuca. Zasto ne razmisljati i o olimpijskoj medalji. Pravi test je svjetsko prvenstvo, posebno na planu psihickog opterecenja!
"U srijedu sam u Italiji šetao pored jezera i u jednom trenutku sam čak i zaboravio da trebam putovati za Monaco." KOJI KRALJ hahhahaha :-D Legenda je već postao, želim mu sve najbolje i da mu Bog podari zdravlje.
Momak ostavi iza leđa svjetsku atletsku elitu; Amosa i Suleimana,Amos na kraju mlati glavom ko neslan ovan, TUKA Aferim,nevjerovatan rezultat
svaka ti cast tuka! vristao sam od dragosti kad sam vidio kako uzimas ove crnce i ostale. sportista godine odma! najbolji atleticar!
Može li išta bez rasizma? To je kod nas kao kafu popiti,a glumimo multikulturalnost i toleranciju.
Svaka cast Amele i hvala ti za onu srecu moje djece i unucadi do njihovih suza, koju si im Ti priredio onim junackim finisom. Jos jednom, hvala ti odavde do neba!
Svaka cast momcino... Ziv i zdrav ti nama bio 100 godina :-) Puno srece u buducim izazovima... Selam iz Mostara...
_"Amel Tuka za Klix.ba: Nadam se da sam uljepšao Bajram i donio sreću BiH" Lijep si nam bajramluk priredio. Hvala Amele! Fascinirao si! Moje čestitke tebi, sa željom da i dalje trčiš i uvjek pobjeđuješ!
Nigeri na aparatima...hvataju zrak kao ribe na suhom.
ja ne mogu da vjerujem da je covjek istrcao ovaj rezultat...ma svaka ti cast!
Sve cestitke Amele, samo naprijed!
bravo Amele
Da li ce po vama, baklava, biti proglasena za doping sredstvo ?
TO BRAVO MAJSTORE SAMO NAPRIJED