Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH munja!
munja ili dijamant
Jedinica za brzinu=Amel Tuka
Jutros nesto kontam_ mrsko mi ustati da idem da trcim- ne da mi se. Uzmem tel. Otvorim klix i vidim njega, onako lijepog i pozitivnog :):):)... Odoh trcat! Zivot je lijep! Amele, sretno i zapamti da te volimo!
imam osjećaj, ako budem gledao direktni prijenos da Amel neće pobijediti, zato neću ni gledati haha P.S hoću :P
Nas Bolt!! Sretno ti sine bilo i obraduj ovu napacenu drzavu.
Niti nam trebaju biti velike nade niti velika razocarenja. Moramo vjerovati i podrzati Amela Tuku, ma sta ucinio u Pekingu, jer je do sada sve ucinio da bude maksimalno spreman. To je od njega dosta. Ne zaboravimo da su tu i protivnici sa istim ambicijama i sa vecom i boljom zaledjinom nego Amel. Zazelimo mu sve najbolje i pozdravimo svaki njegov rezultat jer je OCIGLEDNO da je covjek sve ucinio da nas dostojno reprezentuje. Mi mu mozemo pozeliti samo da bude maksimalno psihicki rasterecen i da uradi svoje najbolje. Sretno!!!!
Probaj u cilj uci prije drugog i treceg... i uspjeh je zagarantovan... :)
vid' ovog kralja desno, English, a iz Irske :D
Amele, tvoj Kakanj je uz tebe, ma kakav rezultat u konačnici bio. Ti si već šampion, ne samo zbog prethodnih rezultata, nego i zbog tvoje snažne i nesvakidašnje ljubavi i odanosti domovini BiH.
Bošnjaci dominiraju
Amel trci za Bosnu i Hercegovinu! Ovdje je on prije svega Bosanac i Hercegovac, ako kao Bosnjak mislis Bosnjacima dobro!
Bošnjaci dominiraju
Čini mi se da jedino po rezultattima ko može ugroziti našeg Amela Tuku je ovaj Nijel Amos http://www.bbc.com/sport/0/commonwealth-games/28595270
Evo i rasporeda takmičara http://www.iaafbeijing2015.com/special/iaaf_sch_en/
Break a leg.
U can eat shit and die of envy! :-):-):-)
Envy? lol
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sanj'o sam sinoc da trcimo zajedno na mitingu. Zato, evo jutros, imam upalu listova.
Hahaha
nadam se finalu , a samo ucesce na wch je veliki uspjeh :)
Ma ne stvarajte pompu oko toga. Znamo mi da trči, a i Amel ovo čita, pa nemojte da mu pritisak dodatno stvarate. Amele sretno ti bilo! 💪🏆
ma kakav pritisak...to je masina hebo pritisak...kralj ce da pokaze sta su bosanski geni... hrbo vise pritiske nije pussy ...poderat ce ih ...
Iskreno se nadam plasmanu u finale. Bodrim svakako! 👏👏