Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazite ove klixovsko-jahićevske terminologije i sintagmi: "osvajanje prenja" (prenj je davno "osvojen", od strane kelta-ilira-slavena, odatle vjerovatno i naziv planine prema bogu perunu), "penjanje na stijenu" (treba: penjanje stijene, prepenjati stijenu, ispenjati stijenu...); penje se na vrh, greben... planine.
...lijepo je vidjeti kad mlad čovjek pokazuje zrelost i razmišljanje koje nema ni većina duplo starijih. svako dobro, momčino.
...ružno je reć, al dođeš mi ko laboratorijski kunić. tvoja neposbnost samokontrole i zaglupljenost wester medijima kao paradigma mentalnog stanja balkanskih nacija.