Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti samo suti, suti djecace plavi neka tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava.
Suti samo suti, suti djecace plavi neka tvija kosa plava na jastuku uspomena spava.
Lane Skoro normalno da je zadovoljan, bio bi zadovoljan i Nefcija da je preso poslije iskustva sa FK Kitari - Vogosca
Mene je nabolje, ovaj, zguzio, ovaj DZELOOOOOOOOOOOOO ZELJOOOOOOOOOOOOO OOOOO ooooooo PITARI LJESEVO
Kakav ba Skoro vi nemozete u Evropu!!
OOOOOO OOOOOOO OOOOOO OOOOOOOOOO OOOO PITARI LJESEVO!!!
Skoro je karina od igraca i picajzla od insana!
ako Bog da, da igrate i sa Obilicem Cecinim i Arkanovim, mi bi navijali za njih a ne za vas. A kamoli za Partizan. A skontajte kad je vas igrac zabio Arsenalu? Eto odakle su vam navijaci, cuj "manijak jelah". Skoro je gospodin, i hvala Bogu pa nije shoshon ko Gredic i pola vam ekipe. Samo primjedbe NINA-i i SX-u, Skoro je jos prije dva dana zabio Arsenalu, a oni pisu u tekstu njegovu izjavu, "jos samo da zabijem...". Nema smisla. TANTI AUGURI!!!
Jao ovi pitari nikako da skontaju ali evo pokusacu da malo obijasnim: 1. Zeljo 2-1 Sarajevo ( prve stavri prvo nek se zvanicno zna ko je bolji) 2. Mi Evropa a vi?? Sta sad to navijate za Penerosu pa ceta za Partizan (ako bog da), Jer deremo u cetvrtak na NASEM stadionu!! 3. Nemoras imati tri mozga da skontas da je Zeljo bolji a vi navijajte za druge dok se vi raspadate!! A posto bi ovo trebalo biti o Skori da mu kazem svaka cast otiso u Evropu. Jebiga hoce da vidi kako i to izgleda. Zato posto vi nikad necete otici tamo hajte malo na drugu stranu grad da viditi kako i to cudo izgleda!! DRZAVA ZELJO
Hej pitar haj suti ne provaljuj se, ta utakmica se bar broji za evropske bodove. Nece se brojat bodovi ako dobijete Mladost na turniru u Zupci na kojem ucestvujete ovih dana.
a i vi se imate cim pohvaliti! dobili konobare 5:0, pa se digli ko da su manchester dobili! naprijed panarosa!!!
komentar
komentar
jebo vas Škoro,bolje pogledajte oko sebe i vidite da vam je klub u raspadu.Manijaci mi lagano europski u četvrtak... gazi,gazi,gazi pitare..........
Jao kitari pa cime se vi dicite. Jebo Vas Skoro u usta iskompleksirana. Dodjite u cetvrtak na Grbavicu da pogledate plavu masinu kako melje u Evropi. Okanite se vise kupova visanja i tresanja.