Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mesa radi pametno,i ne moze pruziti u dvije utakmice svim potencijalnim kandidatima!Zato netreba kritikovati selektora sto Mahmutovic jos nije dobio sansu.Samo polako dobit ce sansu i on,kao i Tankovic,i svi oni koji imaju kvalitet,i zelju da igraju za B.i H!Mesa zasluzuje i te kako podrsku navijaca!
Ovakva igracina ne igra za repku a Djurić sa Cesenom ispo iz lige Nema logike
prvak Ceske. standardan igrac. cetvrti na listi strijelaca. pa ja bih rekao da ovaj zasluzuje poziv. cak i vise nego Djuric koji je za godinu dana dva puta pogodio mrezu a i ne igra uvijek. znam da je italijanska liga jedno 30 puta bolja od ceske lige ali u sumi ovaj momak ima dovoljno poena za poziva.
Naravno da ga treba zvati momak igra u vrhunskoj formi zadnje 3 godine I mora biti u prednosti ispred Durica a to da je Talijanska liga jace nema nikakve veze ovaj Plzen bi Cezeni zabio 5 komada ko sale.
MA dobro jeste i pretjerano ali je dosta bolja.