Meč protiv Japanca Kojia Satoa
0
Adnan Ćatić u subotu brani naslov prvaka
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si naj najbolji samo tako nastavi
oš anemon vrati se krme odakle si došao pusti šampiona neka se bori ti majmunska vrsto guli njegove banane i uči kako se pobjeđuje naserem ti se u usta koshpa ti je velika za promjer mozga četničko potrčkalo maloumniče genocidno nepismeni kretenu vratićemo milo za drago ZA KOSPHA.
koshpa sto si ljubomoran heheh felix sturm je i dalje adnan catic i ako nisi znao momak klanja 5 vakata namaza, pere guzu, nezdere pashchetinu, obrezan je isto licno mi tvoja mama sve ovo potvrdila navodno fuflala ga adnanu
Guzi, jasta ba, odra guzove nasem Felix-u. Vidis kolko lik zna o nasem \"Aduki iz Kladnja\" sto ni Aduka jadni nezna. Kako nemogu ovake blindirane glupake majkko mila Stvarno ima bolesnih ljudi na ovoj planeti. Koshpa haveru, da nisi dobio nadimak majketi tokom vadjenja te iste celjusti iz Adukine pakasa?
Ja neznam stvarno kako si ti tolika bukva da nemas trunke pameti.Ko sad tebi jednom krkanu jednoj budali da objasni sta znaci rijec alijas.....Zao mi te majke mi koliko si glup i zaosto.Bravo Adnane zelim ti da odbranis titulu i da ponovo mases bosanskom zastavom mozda i ovaj krkan bude gledao mec ako imadne struje gore u planini.
koshpa guzis li sta
Turci, ja stvarno ne mogu da skontam kako možete biti tako jadni---kao prvo, nije Adnan Čatić, nego Felix Sturm I da, nastupa pod njemačkom zastavom - to je njegova domovina i brani boje te zemlje. Odbacio je tursko ime Adnan Čatić i uzeo lijepo, kršćansko ime. Mogu se samo smijati na ovu vašu patetiku. Sve lijepe želje i komentare šaljite na [email protected]