Usmjeren na vježbe izdržljivosti
2
Adis Čingić: Spremam se za osvajanje Mount Everesta
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se sta je Bosanac, ima da ga osvoji aBd..
Adise, zelim ti mnogo uspjeha, i da te zdravlje dobro posluzi da se vines u jos vece visine, i promovises Bosnu i Hercegovinu kao uspjesan sportista, i da svjet zna da nismo samo krdo nacinalno - fanaticnih ludjaka, kriminalaca, narkomana.
OcKiMj , [url=http://umjbkgajmzaw.com/]umjbkgajmzaw[/url], [link=http://tqwcidqbzokl.com/]tqwcidqbzokl[/link], http://ynarjrlsserk.com/
1MgdhU owlwevmkmnol
PBaMDX , [url=http://gfrseglunduo.com/]gfrseglunduo[/url], [link=http://ikllmtiryfhk.com/]ikllmtiryfhk[/link], http://yabslspycgrh.com/
kClVX9 kjyneykewjgu
sretno cicak, i da nam se vratis ziv i zdrav!
Pa naravno da nije besplatno, traže se sponzorstva.
Odakle mu 100 000km da se penje pa nije to besplatno
zavidim ti drug..samo naprijed..!!!!
Lijepo je vidjeti da se covjek necim bavi i da necemu strastveno stremi. Sretno Adise!
Extra brate, bolje od facebook-a :-) Sretno i neka te zdravlje prati na visinama !
SRETNO KRALJU,HRABAR SI :)
Eh, pusaci i everest.... losa kombinacija, i ako je sekundarni pusac. Sretno care, ali nije to vrijedno prstiju ili cak zivota!
ona naslovna slika sa betonskim stubićem je slikana na Čvrsnici,zapadna Hercegovina! općina Široki ili Posušje nisam siguran bio sam i ja tamo ,odlično je,na Blidinju u Masnoj Luci prespavaš i penješ se na vrh "pločno"
Mujice, bolje ovako, ko ima shushki neka ide i penje gdje hoce o svom trosku i svojoj ljubavi. Ta nacionalna ekspedicija sastavljena od ''najboljih'' nikada ne bi bila sastavljena od najboljih jer jer mito i korupcija je usla u svaku poru naseg drustva pa vjerovatno bi se ti najbolji birali na neki drugi nacin, a ne o sposobnostima i iskustvu.