Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaru, mala obavijest. Leotar ima bolji omjer od Hercegovca i u zadnjem kolu igra sa Zenicom celik u gostima i 90 posto pobjedjuje. Hercegovac gostuje u Sirokom i nema nikakve snase za pobjedu. Zato Hercegovac nema sanse za PLay off. Slabo pratis kosarku. A malo bolje pogledaj uvod teksta, jer pise da se utakmica igra prvog maja
s BOSNOM ASA u EVROPU tesko vam se ne budete li nastavili nizati pobjede
Fantasticna pobjeda,mnogo smo jaki!!!Parezanin je odlicno odigrao ,kao i jazvin koji je drobio one koseve ko mahnit.Uz jos neka pojacanja bicemo mi konkurentni u goodyear ligi!!!
Bosna - Siroki 64:62 cestitke BOSNI na prvom mjestuuuuuuuuuuuuu :))
DODJITE SUTRA U 8h DA SLAVIMO ODLAZAK U GOODYEAR BICE LUDNICA U SKENDERIJI,POSTAVLJENE SU TRIBINE ISPOD KOSEVA BICE OKO 7000 LJUDI!!!!
ovi sto ne kontaju bosni nije sigurno prvo mjesto i odlazak u goodyear ligu ako sutra izgubimo jer ima jos jedno kolo i ako bi i njega zijanili onda smo najvjerojatnije drugi(uz uslov da u tom zadnjem kolu i siroki triufuje,sto je i za ocekivati) prema tome taj bod od poraza ne trebate racunati kao neki spas,nego samo POBJEDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nedjelju se igra sigurno moj tetak Bajramovic mi je sad rekao preko telefona,dobio obavijest!!!
puza
IX KOLO "LIGE 6" KK "BOSNA" - KK "ŠIROKI HERCEGTISAK" Sarajevo, 01.05.2004. u 20.00 sati
utakmica je odigrana sinoc, pomjereno radi praznika, sta ja znam.... pobjedila Bosna 50 koseva razlike :)
Dino, javi nam kad je utakmica ?
U pravu si, prva je Bosna i ako izgubi,imace i dalje bod i pobjedu vise...A ti odani navijacu siokog, sta mislis da te sunetimo malo pa da manje pricas ako budes uopste mogao pricati...
...ali zar porazeni ne dobija 1 bod u svakom slucaju. Bosna ima 2 boda prednosti ispred Sirokog, pa i u slucaju poraza, bice prva. Jesam li upravu ili ne???
IAKO SAM NAVIJAC BOSNE, MISLIM DA JE SIROKI JACA EKIPA I DA CE POBIJEDITI U OVOM SUSRETU. BOSNA JE ZADNJIH PAR UTAKMICA DOBILA NA SRECU ALI SVEMU DODJE SVRSETAK
Ipak na oficijelnoj stranici stoji da se igra 1. maja, dok agencije prenose da je utakmica pomjerena za danas.