Srčani problemi uzrok smrti
0
14-godišnjak preminuo na Rotterdamskom maratonu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako bi znali? Vjerovatno djecak nikad nije imao problema ili simptome da bi pomislili na slabo srce....a ljekari (i pogotovo osiguranja) nisu poletni da svim ljudima preventivno urade testove! Glupost da su roditelji krivi! Prije bih rekla da organizatori maratona trebaju biti obavezni ucesnike da testiraju ili da od ucesnika traze da se testira kod svog ljekara prije prijave za maraton.
pa vise je ljudi od sporta umrlo u zadnjih nekoliko dana nego pd granata u Siriji
i pristup internetu treba zabraniti za pojedince
jesam li ja vec spomenuo da sport treba zakonom zabraniti?!
Aj ne seri bogati, sta treba svi da u balonu zivimo ovo su roditelji krivi jer ne znaju da im je dijete srcani bolesnik !
Nisu ovi organizatori normalni, pustili djecaka sa 14 god da trci 10 km. Njegovo srce je jos mlado i normalno da ce kolabrirati pa cak i umrijeti jer nije naviklo na takvu aktivnost. To ide sve na dusu organizatorima a i doktorima. R.I.P.
Aaaa, ne vjerujem! )\':