Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3000kg/danx365 dana = 1.095.000 kg/godina x 3 USD = 3,28milUSD godisnje. Amortizacija i operativni troskovi = ne bas neka zarada = ne odgovara kapitalizmu. Ali svakako da covjecanstvo treba ulagati u ovom pravcu da bi se jer ce nas klimatske promjene, glad i žeđ slomiti.
Heee al nemaju robote da to srede
Vjestacka inteligencija manje vode i sve prirodno,nekako mi sve zvuci tako ne prirodno,al sta ja znam,djete sa sela,Aš,trnokop i sve prirodno udrii,nije bilo vjestacke inteligencije,cista Fizika,Babo samo polaze crtu,doklen se mora prokopatii,Bralee uhh . . .
sve zdravo a sve vise ljudi krepaje zapitaj te se ZASTOOOOOO?
Super je ideja, potpuno prilagodjena Arapima koji nemaju vode, ali imaju nafte da proizvode struju za svjetlo..
ni oni više ne lože naftu za struju, fotovoltec ploče - jeftinija struja, nema doljevanja nafte, smradova, buke, remonta i servisa.
Kada bi se pamet i novac više ulagali u ovakve stvari a manje u oružje i besmislice, čovječanstvo bi moglo preživjeti. Ali neće.
E sada zamisli da su ovi sto su ovo smislili i trudom i znanjem napravili, bili kao mi Balkanci i cekali da im neko napravi fabriku u kojoj nece da rade?