Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvaranje Srca Ljubav. Za velikog sufiskog učitelja Dželaluddina Rumija, Ijubav je jedina snaga koja može prevazići stege razuma, labririnte znanja i ograničenost obične svijesti . Ljubav. koju je on doživio. nije bila senzualne prirode, ona bi se preciznije mogla odrediti kao univerzalna Ijubav ka svemu stvorenom . Ta ljubav je snaga koja stalno raste da bi dostigla svoj vrhunac u jasnoj spoznaji da ne postoji ništa u ovom i budućem svijetu a da ne osjeća Ijubav iii nije voljeno . Rumi kaže : Ti sazda ovo 'Ja' i 'Mi' kao krunu stvaranja . Da bi se samim Sobom igrao, igre obožavanja . Naposlijetku, svako 'Ja' i 'Mi', jedna će duša postati . Svaka duša če najposlije u Voljenom nestati . . .
ma koga briga kako se zove mob. bitno je da se moze slikati,uci na fb, slati poruke i to je to.. 😃
Oj kako mi idete na kurac fukare jedne sto nosite LG cookie, pa cim cujete iPhone il Galaxy odmah se upalite :" aaa kmekme iPhonei, Galaxy karina ma to nista ne valja, ne valja mu baterija,kamera,ram memorija,malo memorije uradjaja,nema sd prosirenje, unibody, blablabla" Pa onda ide ta bosnjo (ne kao bosnjak nego u objektivnom smislu) politika : "Ma oni ti jarane prodaju ime evo ja uzo Huawei, ElDji, ZTE, glaj ga sestrem bolji mi od ajfona ma ocam" Cim znaci cim vam se spomene ovo gore pocinjete, a iPhonei Galaxy obaraju sve rekorde prodaje i nastavljaju s perfekcijom smartphonea... Uzivajte u vasim Alcatelima, iOceanima i ostalim kopijama il sklj telefonima , pozdrav s mog iPhonea 6 ?
Pošto imaš ajfon 6, da li postoji mogućnost da se nađemo da ti se klanjam, i ako budem imao sreće da popijemo i kafu, pozdrav s mog šklj telefona (?)
LG'G4_Koza...(Leda) ..varijanta..!pogledaj.! https://www.youtube.com/watch?v=diNbFxCoRew
E pa meni se ne svidja :D
E mobitela i sile, svi u pet deka. Šarane, jarane, ispričaj nam priču
neki dan sam dao za najbolji mobitel 1500KM, sad moram trcat da kupim drugi :(((( A mislim da ti se Saran vec ispalio na Busko jezero, sastavio 1 maj i vikend i sve, valja odmoriti...Ako uhvati gdje signala, mozda napise sta
Ovo za mob je sala, nisam u zivotu kupio mobitel, uvijek dobijem polovan :) A za druga Sarexa je ziva istina, gledace da se javi dok sator postave i zabace koji stap u vodu.