Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi je lijepo ove 4 godine sto nisam na FB. Dabogda propali!
koji je on kurac na fb ?
meni je odmogao definitivno, nisam se uklopila u to sveopće fejs ludilo, na kraju i izbrisala profil i neki su me zato zaboravili, ali jebeš takve prijatelje koji te zaborave tako da nije fejs kriv već karakter takvih osoba.
suza mi krenu od srece... :->
ne lazi zukerberze prodo si dupe NSA
Već godinu dana nemam fb..Imala sam 5god fb..Ništa ružno nije me zadesilo na tom fb ali je bilo veliko gubljenje vremena..Kako se vrijeme gubilo tako i smisao društva i fb.. Čak što više osobe koje sam znala i odrasla s njima kad smo svi logovali se na fb zaboravili smo jedni na druge i kad se sjetiš ih ne znaš o čemu pričati....
svaka cast. najgore sto se sve ubacuje na grupu s faksa pa se ne mogu delete completely i ja
king :D