Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, čita li iko ovo dalje od naslova !!!???
Vala odavno niste izbacili neko istraživanje ruda i gubljenje vremena :)
Alana Forda ne može zamijeniti niti jedna igrica.
Žena koja voli čitati Alana Forda? Bravo žene :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Destiny :)
bolje im je da citaju knjige :D
Sta fali heklanju?
Sta fali heklanju?
Aj mama
Život je kratak , pojedi batak.
whaaaaat?!?
Pa da. Igraju igrice,leze i kasnije istrazivanje mi smo nezadovoljne muškarcima... Cc
Ja vala prije 3 godine igrala igrice mnoge sad me to sve uzasno nervira!!!
Japanski istrazivacu su dokazali na uzorku od 15000 ispitanika da u ispitanici koji vise zaradjuju trose upravo onoliko vise za koliko im je veca plata u odnosu na one koji manje zaradjuju.... STATISTIKA JE TACAN ZBIR NETACKIH PODATAKA!
Aaa haa..... Ja jaaa....
Cuuuj to, pa ja nikad ne igram igrice...svasta sto lage :)) pa gdje si ti?? Sta se desava, nadam se da je sve u redu i da se nije nesto pobrkalo. Hajde javljaj.
Ti fast lady imas veliku igračku. Brzine i to. Skoro pa skoro pa to je tu negdje sto se tiče igrica. Moracu na kraju svake.recenice objašnjenje sta sam želio reci :) hahah Ma.dobro je nemam one . bolove. Kontam da.je lik mi punac ili neki rod pa da stalno me koriguje. Sto bi to.bilo yupi. Intreresdzija rečes. Ma reci i to sam eto. Ja sam igrica ko manji udarao bruku. Sad na PC nemam niti jedne. Nije to vise to ako zelis.luditi ima xbox pS Nintendo etc. Kupis ciljano za udarat. Po igrama naravno i joysticku. Jučer n sjedio za PC 20 min nisam 2.mj . čestito Hodao po stanu malo duze i nakon svih tih extremnih radnjih za koje normalnom čovjeku treba kaekadef
PRIKAŽI ODGOVORE (21)