Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nea jaceg mobitela, ja mislim da je bio dizajniran za Chuck Norrisa....
Alija lose trolas, ubaci zeton i pokusaj ponovo.
Meni je ispala sa drugog sprata na asfalt samo sklopi i koristi dalje....
prvi out cujem da je 3210 najbolji, najbolji je 3310 ^^
http://lumiaconversations.microsoft.com/2014/04/01/nokia-3310-gets-41-megapixel-windows-phone-makeover/
Ali nije najbolji telefon svih nevremena
Jos uvijek se sluzim sa Nokiom ne bih ga dala ni za sta. Padao sa balkona, padao u vodu, przio se na suncu i uvijek radi. A na kraju krajeva telefon mi treba samo za razgovor ili sms, za ostalo imam laptop. Nokia je broj 1.
ribaća četka
zato što se mogla otvorit piva s njim i zakucat ekser bez problema neuništiv telefon , ja svoj čuvam da dosegne neku dobru cifru u budućnosti i da ga udam nekom :)
Ericsson för min del!
Genijalci, baterija 3210 je mogla toliko trajat jer je nokia bukvalno sluzila samo za tel i sms eventualno malo snake a smart phones imaju veci ekran, jaci procesor, vise funkcija, kratko receno sluzi kao comp, zato i baterija krace traje!
ma normalno. Kao kad bi govorili kako igračka helikopter na daljinski troši 2 baterije, a Boing 787 100litara na metal pređeni :D mislim nema smisla, prvo dječija zaebancija a ovu drugo radi ozbiljne poslove hah
DOBRA STARA SAPAČA.
Nokia 3310 s Windowsima.Procesor 1 Mb.
1 Mhz.
baterija traje 20 godina i zaboravis da si je napunio :D
3310 je najbolja
Cuj nostalgija za mobitelom... cudne smo mi ljudi biljke
još je čuvam kao uspomenu,a bogami i za samoodbranu :)))))))))
....hahahaaa...isto....samo kod mene je 3310....a, ovaj mi je bio prvi mobitel 😉
i meni ovaj a bio je tako skup u to vrijeme :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imao sam 8110, 3210, 3330, 3410, 3510, 6110, N72, sad imam LG G2. I sad bih gonio Nokiu sto se tice hardware-a al' su ubrljali sa Windows-om, ne sjeda mi nikako, a po prodajnim rezultatima ocigledno ne sjeda skoro nikome.. 3210 nije imala vibraciju tako da je bolja 3310/3330, a isto bila neunistiva.
Uvecer pred spavanje uzmes iPhone i nesto gledas dok ga drzis iznad sebe, ispadne ti na lice, OK je nista strasno. Isti slucaj s Nokia 3210 = Faktura lobanje.
Ali na 3210 nemas sta gledati..:-)
Mala iispravka - fraktura a ne faktura! :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)