Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da tacno je ne razlikuje se ali imaju problem sa dobavljacima koji za njih rade staklo,nisu u stanju napraviti da podlijeze kontroli kvalitete a apple koji brine o svojim kupcima ne zeli da uvaljuje shit!
E stvarno svaka im cast.
Bijeli se ne razlikuje od crnog ni po cemu ali im treba godinu dana skoro da samo promjene masku iz crne u bijelu ?
marketing m...r....s u p...i...c...k....u m...a...t..e...r...i..n...u...
Šta je sibicari? Pa dilanje telefonima i telefonskim djelovima je osnova bošnjačke ekonomije za raju po programu SDA....
...nepismeni X niste cak ni web site uspjeli tacno napisat\': http://www.whiteiphone4now.com/
sta je pogresno napisano u tekstu? sta je ne povezano? jedino ako ije istina..
Halo Sa-x sta pisete ovakve gluposti. Jeste li uopste pogledali taj vebsajt o kojem pisete? Ukljucite malo mozak pri objavljivanju.
Steve Jobs treba dobiti nobelovu nagradu za lijepo upakovanu toplu vodu koju tuši okolo. Svaka cast
Jedan od glupljih tekstova, a mozda i najgluplji koji sam procitao u zadnjih godinu dana...sve je totalno nepovezano i besmisleno