Rezultati bolji od očekivanih
0
Zarada Microsofta umanjena za 18 posto
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PRVI ...ili odes na thepiratebay.org i sebi dzabe skines, ja koristim win 7 (u poceku kao test verziju) vec godinu dana...mogu reci da je dobar :-) PIRATE 4 LIFE BOSAN\'C 4 EVER
Windows 7 Home Premium $119.99 UPGRADE Windows 7 Home Premium Upgrade Family Pack $149.99 UPGRADE Windows 7 Professional $199.99 UPGRADE Windows 7 Ultimate $219.99 - UPGRADE Windows 7 Home Premium $199.99 - FULL VERSION Windows 7 Professional $299.99 - FULL VERSION Windows 7 Ultimate $319.99 - FULL VERSION Cijene su vise nego vasionske u odnosu na druge OS, Novi Win7 Prof. kao i XP sa SP2 jos se mora izdvojiti samo $259.99 ?? Razlika 30 dolara??? Ne stari OS kod njih izgleda c c c c evo i link http://www.jr.com/microsoft/pe/MSI_WINXPPSP2/ MS Win Server, eh njihova cijena je basnoslovna tek! OS X sa bezbroj licenci je nekih $500.. ma microsoft.com se ne nudi vise ni jedna verzija XP/Vista? Sto li .. nego da se natjeraju korisnici na novu verziju? Naravno cijene gore su za Amere, za domace trziste jos i kozu skidaju za smece od OS, kao i vistu, kod amera kupis dobijes 32/64bit obije verzije na 2 DVD, kod domaceg MSofta dobijes 1 DVD samo 32bita????!!? MS BiH???