Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@realan U ovom clanku pise \"Uskoro bi se mogao početi upotrebljavati umjesto šifri i PIN brojeva za mobitele\". Zato, ne petljaj se tamo gdje nemas pojma. A za tvoje vrijedjanje imam samo ovo da ti kazem: haj halve!
kako si ti samo glup HORE program je napravljen u vidu zabave kao face-warp ako znas sta je to :D to je samo jos jedna aplikacija u nizu ko je spomenuo SIM karticu i PIN-ove
Koji glup clanak, prde koka pravo. SIM kod se moze zamijeniti tek kada se GSM/UMTS i 4G standard promijeni, a to nece biti nikad. Zato rajo, morete vi pokazivati svoje lice koliko hocete, vuci svoje prste lijevo-desno koliko vam volja, ali cete jos duuuugo i morati znati svoj PIN kod napamet. Jos jednom: mogu li autori clanaka (ako su autorski clanci) ostaviti barem svoju e-mail adresu, volio bi ih i privatno \"pohvaliti\".