Odlična ponuda
43

Za poseban 8. mart: Uz Samsung pametni sat čeka vas Inoma poklon vaučer od 80 KM

Posebna Samsung ponuda u BH Telecomu za 8. mart
Posebna Samsung ponuda u BH Telecomu za 8. mart
U žurbi dinamične svakodnevice, pronalazimo utočište u pouzdanim pratiteljima koji nam pomažu da uskladimo tempo života s brigom o sebi. S Danom žena, kada slavimo moć i doprinos žena našem društvu, ističemo važnost alata koji nas održavaju povezanima u svim životnim izazovima.

Uz Samsung Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic, darujete mnogo više od tehnološkog čuda - darujete simbol podrške, ljubavi i pažnje prema zdravlju žena u našim životima.

U čast Dana žena, BH Telecom je pripremio specijalnu ponudu koja uključuje Inoma vaučer u iznosu od 80 KM za prvih 50 kupaca. Nikada nije bilo lakše obradovati svoju voljenu osobu, darujući elegantan, ali i funkcionalan poklon.

Samsung Galaxy Watch6 Classic
Samsung Galaxy Watch6 Classic

Neprolazni stil i funkcionalnost

Baš poput snažnih i nezavisnih žena u našim životima, ovi satovi su posebni. Galaxy satovi najnovije generacije su više od modnih dodataka - oni su prilagodljivi i mogu se personalizirati prema željama vaših voljenih.

Od sale za sastanke do teretane, upotpunite izgled širokim izborom narukvica za svaku priliku. Inspirisani legendarnim dizajnom vintage ronilačkih satova, tanak okvir koji se okreće čini upravljanje aplikacijama lakim i preciznim. Njihov bezvremen dizajn će sigurno zadovoljiti i besprijekoran osjećaj za stil vaše omiljene osobe.

Za one koji vole biti u središtu pažnje, Samsung Galaxy pametni satovi nisu samo elegantan dodatak; spajaju sofisticirani dizajn s najnovijom tehnologijom, omogućavajući pozivanje, slanje poruka, puštanje muzike i pronalaženje telefona - sve sa zgloba ruke. Galaxy Watch6 i Watch6 Classic se lako povezuje s vašim drugim Galaxy uređajima, za neograničeno unapređenje produktivnosti, zdravih navika i zabave. Sve to dolazi s dugotrajnom baterijom, osiguravajući da ostanete povezani s najvažnijim u svakom trenutku.

Samsung Galaxy Watch6
Samsung Galaxy Watch6

Nosite svoj pametni sat sa samopouzdanjem bilo gdje - izdržljivo kristalno staklo održava vaš ekran sjajnim i štiti ga od udaraca i ogrebotina, dok je sat otporan na vodu i prašinu.

Posebna ponuda za Dan žena

Poklanjanjem sata činite da voljena osoba stalno misli na vas. Upravo zato, darivanje Samsung Galaxy Watch6 ili Watch6 Classic satova će trajati i ostaviti neizbrisiv trag u srcima važnih žena u našim životima.

U BH Telecomu, sada možete nabaviti novi Galaxy Watch6 ili Watch6 Classic za samo 1 KM jednokratno uz Extra XXL pakete. Ne propustite priliku. Iskoristite posebnu ponudu do 31. marta 2024. i osigurajte svoj Inoma vaučer uz kupovinu uređaja. Za više informacija, posjetite prodajna mjesta BH Telecoma ili web shop na sljedećem linku.